Toshiba Satellite L50 b 12r laptopu birkaç parçası değiştirip satmak

Viper.55

Centipat
Daha fazla  
Merhaba dostlar. Benim tam modeli vermek gerekirse Toshiba Satellite L50 b 12r laptopum var. Alalı bayağı oldu bataryası ölü durumda işlemcisi çok yavaşladı 4 GB RAM'i var. Bir 4 GB daha ekletsem ne bataryayı da değişsem işlemciyi değiştirebilir miyim bilmiyorum. Sizce bunları yapıp satabilir miyim, değer mi? 2016'da almıştım galiba 2 bin TL'ye o zamana göre iyi para yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

İşlemci anakarta tümleşik ve lehimli olduğu için değiştirmek çok mâliyetli olur ve satacağinizdan fazla zarar edersiniz.

İşlemci değişimi mümkün olmayacaktır diye düşünüyorum. O kadar eski bir cihaza uygun ram bulmanız da pek kolay değil. Bulursanız ekleyebilirsiniz. Adaptör değişimi ve ssd eklemesi ile günlük işleri görebilecek bir bilgisayar ortaya çıkar belki ama şu dönemde pek ucuza çıkacağını sanmam bu bahsettiklerimizin. Tüm bunları yaptıktan sonra kaça satarsınız ona da bir şey diyemeyiz.

Bana pek mantıklı gelmedi. Elinizde parçalar olsa anlarım ama onları almaya da uğraşacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…