S spanyol Hectopat Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2019 #11 FearlyGhost dedi: Termal macunu değiştirin ve fanlarını bir güzel temizleyin. Sonra MSI Afterburner ile oyun içi sıcaklığını atın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ayrıca, SSD'niz yok ise ben Windows 10 tavsiye etmiyorum. %100 disk kullanımı görme ihtimaliniz oldukça yüksek çünkü. Genişletmek için tıkla... UyarıBanlarındanBktm dedi: Tamam tamam harddiskin olayı bitiriyor.Yeni bir hdd,paran var ise ssd alman daha mantıklı olabilir Genişletmek için tıkla... Çok teşkkürler sanırım ssd alacağım
FearlyGhost dedi: Termal macunu değiştirin ve fanlarını bir güzel temizleyin. Sonra MSI Afterburner ile oyun içi sıcaklığını atın: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ayrıca, SSD'niz yok ise ben Windows 10 tavsiye etmiyorum. %100 disk kullanımı görme ihtimaliniz oldukça yüksek çünkü. Genişletmek için tıkla... UyarıBanlarındanBktm dedi: Tamam tamam harddiskin olayı bitiriyor.Yeni bir hdd,paran var ise ssd alman daha mantıklı olabilir Genişletmek için tıkla... Çok teşkkürler sanırım ssd alacağım
UyarıBanlarındanBktm Centipat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 61 Çözümler 2 22 Temmuz 2019 #12 Rica ederim Son düzenleme: 22 Temmuz 2019