Toshiba Satellite L50-B-27L Mac OS X Uyumlu mu?

eses123

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım Toshiba Satellite L50-B-27L modeli. Windows 8.1 Pro ile birlikte Mac OS X Yosemite kullanmak istiyorum. Yani iki işletim sistemini bilgisayarımda ayrı ayrı kullanabilmek istiyorum. Bilgisayarımda Windows 8.1 Pro lisanslı yüklü. Harddisk tek parça. Bilgisayarım da 3 aylık. Daha önce hiç Mac kurmadım, kullanmadım.

İŞLEMCİ: Intel Core i5-5200U
İşlemci hızı: 2.20 Ghz (turbo ile 2.70 Ghz)
HARDDİSK: 1 TB HDD (5400 RPM)
RAM: 8 GB DDR3L (1,600 MHz)
AYRINTILI ÖZELLİKLER: Satellite L50-B-27L - Toshiba

Önce şu soruya cevap aldıktan sonra sormaya devam edeceğim. Her bilgisayar MAC OS X ile uyumlu değilmiş.(Recep Baltaş'ın 1000 TL'lik PC'ye Mac kurduğu video'yu izledim) Bilgisayarım Mac işletim sistemi ile uyumlu mu? Yani Mac OS X Yosemite kurulabilir mi?

Türkçe'mizi elimden geldiğince düzgün kullanmaya çalıştım. Dün açtığım bir başlıkta, Türkçe karakter yüzünden 1 gün ceza almıştım (Hiçbir hata yapmamama rağmen. Yine ceza almak istemiyorum :( )

Şimdi ise önce sanal bilgisayarda bunu deneyimlemek istiyorum. Fakat wmvare'de şu hatayı alıyorum:
upload_2015-7-11_8-5-23.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin uyumlu görünüyor. Ancak ikincil ekran kartını kullanamazsın, bunu belirtelim. HD Graphics 5500 kullanabilirsin. Ancak tabiki her ne kadar uyumlu olsada sorunlar olabilir. Zira kurduğun işletim sistemi PC tabanlı sistemler için uygun değil. Vmware hatası için BIOS üzerinde Intel Virtualization Technology= Enable olarak işaretli olduğundan emin ol.

Bu pc de wifi sağlıklı çalışır mı. Yoksa harici wifi aleti almak mı lazım. Birde elimde nerdeyse tüm mac os yazılımları var. Tüm bunlar içinde en gelişmişi yosemite 10.10.5 mi. Örneğin 2015 ml3 veya niresh mountain lion buna göre nasıl duruyor performans ve sürüm olarak???

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı