Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım Toshiba Satellite L50-B-27L modeli. Windows 8.1 Pro ile birlikte Mac OS X Yosemite kullanmak istiyorum. Yani iki işletim sistemini bilgisayarımda ayrı ayrı kullanabilmek istiyorum. Bilgisayarımda Windows 8.1 Pro lisanslı yüklü. Harddisk tek parça. Bilgisayarım da 3 aylık. Daha önce hiç Mac kurmadım, kullanmadım.
İŞLEMCİ: Intel Core i5-5200U
İşlemci hızı: 2.20 Ghz (turbo ile 2.70 Ghz)
HARDDİSK: 1 TB HDD (5400 RPM)
RAM: 8 GB DDR3L (1,600 MHz)
AYRINTILI ÖZELLİKLER: Satellite L50-B-27L - Toshiba
Önce şu soruya cevap aldıktan sonra sormaya devam edeceğim. Her bilgisayar MAC OS X ile uyumlu değilmiş.(Recep Baltaş'ın 1000 TL'lik PC'ye Mac kurduğu video'yu izledim) Bilgisayarım Mac işletim sistemi ile uyumlu mu? Yani Mac OS X Yosemite kurulabilir mi?
Türkçe'mizi elimden geldiğince düzgün kullanmaya çalıştım. Dün açtığım bir başlıkta, Türkçe karakter yüzünden 1 gün ceza almıştım (Hiçbir hata yapmamama rağmen. Yine ceza almak istemiyorum
)
Şimdi ise önce sanal bilgisayarda bunu deneyimlemek istiyorum. Fakat wmvare'de şu hatayı alıyorum:
İŞLEMCİ: Intel Core i5-5200U
İşlemci hızı: 2.20 Ghz (turbo ile 2.70 Ghz)
HARDDİSK: 1 TB HDD (5400 RPM)
RAM: 8 GB DDR3L (1,600 MHz)
AYRINTILI ÖZELLİKLER: Satellite L50-B-27L - Toshiba
Önce şu soruya cevap aldıktan sonra sormaya devam edeceğim. Her bilgisayar MAC OS X ile uyumlu değilmiş.(Recep Baltaş'ın 1000 TL'lik PC'ye Mac kurduğu video'yu izledim) Bilgisayarım Mac işletim sistemi ile uyumlu mu? Yani Mac OS X Yosemite kurulabilir mi?
Türkçe'mizi elimden geldiğince düzgün kullanmaya çalıştım. Dün açtığım bir başlıkta, Türkçe karakter yüzünden 1 gün ceza almıştım (Hiçbir hata yapmamama rağmen. Yine ceza almak istemiyorum
Şimdi ise önce sanal bilgisayarda bunu deneyimlemek istiyorum. Fakat wmvare'de şu hatayı alıyorum:
Son düzenleyen: Moderatör: