Toshiba Satellite L50-B RAM yükseltmek

Hocam, Bigboy RAM'ler Samsung çip kullanır. Ömür boyu garantisi var. @ClGULi hocam sayesinde öğrendim. Kendisine teşekkür ederim. Site güvenilir. Endişelenmeyin.

Bir tık daha fiyat performans ürünü önerebilir misiniz?
Bigboyu önceden hiç duymadım üstüne Kingston'dan daha pahalı

Hocam, zaten güzel tavsiye. Mevcut RAM ile uyumlu. Daha fazlasına bu PC için gerek yok. Zaten çalışma frekansı belli.

Başka bir RAM önerme şansınız var mıdır?
DDR3 Kingstonların çoğu sahte yada çinden gelen 2.el kingstonlar.

Mesela burada 430 lira altındakilerin hepsi için geçerli. Çünkü DDR3 ram'lere ciddi zam geldi gerçek fiyatı 400-500 lira arasında. Zaten diğer bilindik markalarda zam yapmış 400-500 TL arasında.

Yukarıdaki gibi samsung etiketli yani direk samsung ram olarak satılanlarda aynı durum geçerli.
Bunun nedeni ise samsung 2015'de ddr3 ram üretimini bitirdi.

SAMSUNG 8GB 1600MHz DDR3 1.35v BULK SAMSOL1600/8 NOTEBOOK RAM Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Örneğin bu en iyi ihtimalle 6 yıllık bir ram.

Samsung Dram (ram çipi) üretimine devam ediyor. Bigboy'da zaten Samsung'un Türkiye dağıtıcılarından biri Asnet'e ait.

DDR3 Bigboy ramler samsung dram'lerle üretilmiş ürünler. O yüzden sahte yada 2.el olma durumu yok.

Piyasada diğer tüm ucuz markaların çoğunluğu çinden gelen 2.el kingston ramler.

Böyle karışık bir tablo varken DDR3 kingston ve direk samsung etiketli ürünler önermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…