ZoRRoKiN Hectopat Katılım 24 Eylül 2017 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2017 #11 maestra dedi: BootArgs kısmına ekleyeceksiniz. UseKernelCache=No komutunu da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... buraya ekleyeceğim herhalde komutları sonuna yazıyoruz demi? öyleyse denedim hepsini gene yeniden başlatıyor. claus dedi: Bu ekran kurulum yaptıktan sonra mı geliyor ? Ayrıca -x ve cpus=1 komutu ekleyin. Genişletmek için tıkla... hocam ekledim ama olmadı?
maestra dedi: BootArgs kısmına ekleyeceksiniz. UseKernelCache=No komutunu da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... buraya ekleyeceğim herhalde komutları sonuna yazıyoruz demi? öyleyse denedim hepsini gene yeniden başlatıyor. claus dedi: Bu ekran kurulum yaptıktan sonra mı geliyor ? Ayrıca -x ve cpus=1 komutu ekleyin. Genişletmek için tıkla... hocam ekledim ama olmadı?
Frosa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 3.355 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknikerliği Profil Kapağı 1525608280 4 Ekim 2017 #12 BootArgs kısmına ekleyeceksiniz. UseKernelCache=No komutunu tekrar deneyin.