Merhaba. Anakartın en fazla desteği 4 GB ise ister 2x2 şeklinde isterseniz 1x4 şeklinde takılabilir. 2x2 olarak tercih etmeniz çift kanal kullanımı için daha iyi olur. Almak istediğiniz ürünün MHz ve CL değerleri farklı. Voltaj değerleri aynı gibi. Uyum sorunu olur mu net bir şey diyemiyorum. Bence birlikte çalışma olasılığı daha yüksek. Sizin ürününüzün de satışı var, onu da aşağıya bıraktım.
Merhaba. Özellikle son zamanlarda bu durum ile alakalı çok konu açılıyor. Mümkün oldukça özet geçerek bu konuya değinmek istedim. Farklı modelde ve değerlerde ürünler alındığında çeşitli sorunlarla karşılaşıldığına hepimiz tanık oluyoruz. İki veya daha fazla RAM, kullanıldığında birbirleri ile...
Sizin ürününüz;
Buy Hynix 2GB PC3-8500 DDR3-1066MHz Non-ECC Unbuffered CL7 204pin HMT125S6BFR8C-G7: Memory - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases
www.amazon.com
En ucuz RAM Bellek ikinci el ve sıfır notebook bilgisayar parçaları GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'da
En ucuz RAM Bellek ikinci el ve sıfır notebook bilgisayar parçaları GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'da
Almak istediğiniz ürün;
Buy Hynix 2GB DDR3 Memory SO-DIMM 204pin PC3-10600S 1333MHz HMT325S6BFR8C-H9-REFURB: Memory - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases
www.amazon.com
Find many great new & used options and get the best deals for hynix 2GB 1Rx8 PC3-10600S-9-10-B1 HMT325S68FR8C-H9 at the best online prices at eBay! Free shipping for many products!
www.ebay.com
Find many great new & used options and get the best deals for Hynix Laptop Memory: 2GB 1Rx8 PC3-10600S-9-10-B1 HMT325S68FR8C-H9 at the best online prices at eBay! Free shipping for many products!
www.ebay.com