Toshiba Satellite L505 11E RAM Upgrade

Asdert

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle merhaba, en az 3 senedir bu cihaza sahibim ve cihaz bana yetmemeye başladı artık. RAM eklemeyi düşünüyorum fakat alacağım RAM'i neye göre seçeceğimi bilmiyorum. Windows 7 32 bit işletim sisteminde sanırım bu cihaza ek 2 GB RAM takabilir miyim ? Konu hakkında çok bilgiye sahip olmadığımdan pc depo ve hepsiburada gibi güvenilir alışveriş sitelerinden veya Vatan'da olabilir, linkini atarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)

Not:Yeni cihaz almaktan vazgeçtim; neden sürekli konu açıyorsun diye soran olabilir diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Konuyu hortlatacağım ama aynı bilgisayardan bende de mevcut. Oyun oynarken haliyle biraz kasma yapmakta artık. Daha fazla fps alabilmek için ne yapmalıyım? Ram zaten +4 gb olarak yükseltme yapmıştım. Toplamda 6 gb oldu. Başka bi konuda gördüğüm kadarıyla ekran kartınında yükseltilmesinin bi faydası olmayacak. Acaba işlemci yükseltilebilir mi bi süre daha idare etmesi için.

Yardımlarınız için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı