bydrn55 Femtopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 1 11 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim benim sorunum Toshiba Satellite L50D-C bu modele harici ekran kartı takabilir miyim destekler mi? Bu ürünü takabilir miyim? Yardımlarınızı rica ederim herkese teşekkür ediyorum. Dosya Ekleri 55.jpg 27,8 KB · Görüntüleme: 51 56.jpg 38 KB · Görüntüleme: 53 57.png 199,4 KB · Görüntüleme: 50 Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2020
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim benim sorunum Toshiba Satellite L50D-C bu modele harici ekran kartı takabilir miyim destekler mi? Bu ürünü takabilir miyim? Yardımlarınızı rica ederim herkese teşekkür ediyorum.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 17 Temmuz 2020 #2 56.jpg isimli fotoğraftaki aparat Ekran kartı riser aparatı yani işinizi görmez. 55.jpg isimli fotoğraftaki ürünü alırsanız sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum. Ama önce laptopun kapağını kaldırıp WI-FI adaptörünün lehimli olup olmadığını kontrol edin.
56.jpg isimli fotoğraftaki aparat Ekran kartı riser aparatı yani işinizi görmez. 55.jpg isimli fotoğraftaki ürünü alırsanız sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum. Ama önce laptopun kapağını kaldırıp WI-FI adaptörünün lehimli olup olmadığını kontrol edin.