F fersizhayal Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 9 7 Aralık 2020 #1 Merhaba, L635 dizüstüm üzerinde i3 bir işlemcim var. Şu anda onu kullanıyorum. Şu: Intel® Core™ i3-350M İşlemci (3M Önbellek, 2,26 GHz) Ürün Teknik Özellikleri Benim elimde ayrıca bir i7 işlemci var. Boşta. Bununla i3'ü değiştirmek istiyorum. Uyumlu olur mu? Elimdeki i7 işlemci şu: Intel® Core™ i7-2820QM İşlemci (8M Önbellek, 3,40 GHz'e kadar) Ürün Teknik Özellikleri Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2020
Merhaba, L635 dizüstüm üzerinde i3 bir işlemcim var. Şu anda onu kullanıyorum. Şu: Intel® Core™ i3-350M İşlemci (3M Önbellek, 2,26 GHz) Ürün Teknik Özellikleri Benim elimde ayrıca bir i7 işlemci var. Boşta. Bununla i3'ü değiştirmek istiyorum. Uyumlu olur mu? Elimdeki i7 işlemci şu: Intel® Core™ i7-2820QM İşlemci (8M Önbellek, 3,40 GHz'e kadar) Ürün Teknik Özellikleri
Zampiri Picopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 173 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #2 Uyumlu değiller. Soketleri farklı. Uyumlu soket olsa bile TDP değerleri farklı o da sorun yaratırdı. Son düzenleme: 7 Aralık 2020
F fersizhayal Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 9 7 Aralık 2020 #3 Zampiri dedi: Uyumlu değiller. Soketleri farklı. Uyumlu soket olsa bile TDP değerleri farklı o da sorun yaratırdı. Genişletmek için tıkla... Yabancı forumlarda bu soketlerin aynı olduğu, uyumlu olabileceği belirtilmiş ama. açırdığım başka nokta mı var acaba?
Zampiri dedi: Uyumlu değiller. Soketleri farklı. Uyumlu soket olsa bile TDP değerleri farklı o da sorun yaratırdı. Genişletmek için tıkla... Yabancı forumlarda bu soketlerin aynı olduğu, uyumlu olabileceği belirtilmiş ama. açırdığım başka nokta mı var acaba?
Zampiri Picopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 173 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #4 fersizhayal dedi: Yabancı forumlarda bu soketlerin aynı olduğu, uyumlu olabileceği belirtilmiş ama. açırdığım başka nokta mı var acaba? Genişletmek için tıkla... Soketler aynıymış, dalgınlık işte. Ama belirttiğim TDP mevzusu var ve soğutma İ3'e göre tasarlandığı için İ7'ye yetişmeyecek.
fersizhayal dedi: Yabancı forumlarda bu soketlerin aynı olduğu, uyumlu olabileceği belirtilmiş ama. açırdığım başka nokta mı var acaba? Genişletmek için tıkla... Soketler aynıymış, dalgınlık işte. Ama belirttiğim TDP mevzusu var ve soğutma İ3'e göre tasarlandığı için İ7'ye yetişmeyecek.
F fersizhayal Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 9 7 Aralık 2020 #5 Zampiri dedi: Soketler aynıymış, dalgınlık işte. Ama belirttiğim TDP mevzusu var ve soğutma İ3'e göre tasarlandığı için İ7'ye yetişmeyecek. Genişletmek için tıkla... Tdp değeri nedir tam olarak.
Zampiri dedi: Soketler aynıymış, dalgınlık işte. Ama belirttiğim TDP mevzusu var ve soğutma İ3'e göre tasarlandığı için İ7'ye yetişmeyecek. Genişletmek için tıkla... Tdp değeri nedir tam olarak.
Zampiri Picopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 173 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #6 fersizhayal dedi: Tdp değeri nedir tam olarak. Genişletmek için tıkla... i3-350M:35W. i7-2820QM:45W. 35W bir işlemci bulmalısın.
fersizhayal dedi: Tdp değeri nedir tam olarak. Genişletmek için tıkla... i3-350M:35W. i7-2820QM:45W. 35W bir işlemci bulmalısın.
F fersizhayal Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 9 7 Aralık 2020 #7 Zampiri dedi: i3-350M:35W. i7-2820QM:45W. 35W bir işlemci bulmalısın. Genişletmek için tıkla... Yine de taksak ne olur? Isı değeri mi çok olur?
Zampiri dedi: i3-350M:35W. i7-2820QM:45W. 35W bir işlemci bulmalısın. Genişletmek için tıkla... Yine de taksak ne olur? Isı değeri mi çok olur?
Zampiri Picopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 173 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #8 fersizhayal dedi: Yine de taksak ne olur? Isı değeri mi çok olur? Genişletmek için tıkla... Hiç açılmayabilir, açılsa bile yük altında direk kapanabilir.Belki de düzgün çalışabilir. Hiç birine garanti veremem.
fersizhayal dedi: Yine de taksak ne olur? Isı değeri mi çok olur? Genişletmek için tıkla... Hiç açılmayabilir, açılsa bile yük altında direk kapanabilir.Belki de düzgün çalışabilir. Hiç birine garanti veremem.
F fersizhayal Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 9 7 Aralık 2020 #9 Zampiri dedi: Hiç açılmayabilir, açılsa bile yük altında direk kapanabilir.Belki de düzgün çalışabilir. Hiç birine garanti veremem. Genişletmek için tıkla... Denemekte fayda var. Deneme yanılmayı severim. i7 boşa gitmesin. eyvallah.
Zampiri dedi: Hiç açılmayabilir, açılsa bile yük altında direk kapanabilir.Belki de düzgün çalışabilir. Hiç birine garanti veremem. Genişletmek için tıkla... Denemekte fayda var. Deneme yanılmayı severim. i7 boşa gitmesin. eyvallah.