Toshiba Satellite L70-B Önerir misiniz?

Maalesef şu an bir bütçem yok ve ileride de olmayacak. Her ne kadar istemesem de bilgisayarı Evkur'dan alacağım. Peki sizce iyi bir bilgisayar mıdır? Görüşlerinizi alabilir miyim? :)

Toshiba'ya her zaman güvenirim 5-6 yıl önce aldığım laptop hala sıkıntısız çalışıyor. Bu modelin özellikleri fena değil fiyatını bilmediğim için tam bir yorum yapamayacağım ama amacınız oyun oynamak değilse bu laptopu alabilirsiniz.

Toshiba'ya her zaman güvenirim 5-6 yıl önce aldığım laptop hala sıkıntısız çalışıyor. Bu modelin özellikleri fena değil fiyatını bilmediğim için tam bir yorum yapamayacağım ama amacınız oyun oynamak değilse bu laptopu alabilirsiniz.

Yorumunuz için teşekkürler. :) Umarım Evkur'a daha kaslı modeller de gelir.

TOSHIBA SATELLITE L70-A-13E bu bilgisayarı muhasebe işlerinde düşünüyorum bütçeyi yönetim kısıyor 2599 tl kurda uçtu bu günlerde hem iş yapsın hemde uzun yıllar başımızı ağrıtmasın uygunmu sizce

Bana kalırsa alabileceğiniz en iyi Notebook. Ayrıca ürünü Vatan Bilgisayar'dan alırsanız 250 lira hediye çeki veriyorlar. Toshiba notebooklarda kampanya var sanırım bir kaç saat önce mail geldi bana.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı