Çözüldü Toshiba Satellite L755 1-md laptopa TPM 2.0 takılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kilincahmetbugra

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
HDD 640GB
Windows 11 şu an bende kurulu ancak Valorant'ı oynayamıyorum. Bu yüzden harici bir TPM çipi takılıyor mu diye sormak istedim. Bilgisayarım laptop.
(Toshiba Satellite L755 1-md)

Çözüm
Maalesef hocam. Windows 11 ile bu koşul varken bu PC'de olmaz. Diyelim ki modül takıldı. Yine de olmaz. Sebebi ise TPM 2.0 tanıyacak bir BIOS lazım. Bu da zaten olmaz. Zaten PC'nin desteği biteli çok oldu. Windows 10 ile oynayabilirsiniz. Üzgünüm ama gerçek bu.
Maalesef hocam. Windows 11 ile bu koşul varken bu PC'de olmaz. Diyelim ki modül takıldı. Yine de olmaz. Sebebi ise TPM 2.0 tanıyacak bir BIOS lazım. Bu da zaten olmaz. Zaten PC'nin desteği biteli çok oldu. Windows 10 ile oynayabilirsiniz. Üzgünüm ama gerçek bu.

Çözüm

Teşekkür ederim zaten yeni bir bilgisayar alacağım o zamana kadar için kullanabibilir miyim acaba demiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…