Toshiba Satellite L830-B355 BIOS Sorunu

kaanozan21

Hectopat
Daha fazla  
Selam. Toshiba Satellite L830-B355 PC kulanıyorum, BIOS'u uçurdum bilinçsizce, götürdüm tamir edildi. Yalnız eskisi gibi değil, beni rahatsız ediyor. Ne yapabilirim? Yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
www.toshiba.eu: Download drivers:

Yukarıdaki linke gir. Resimdeki gibi kutuları doldur sonra Search sekmesine tıkla, orada bir tane Bios update dosyası var. Onu kurup dene.
2.jpg

Onu tam olarak bilmiyorum. Ama site Toshiba'nın kendi sitesi, belki yükleyen arkadaş bunu indirip kurmuşta olabilir.

Short Model kısmındaki bilgi kasanın altında olabilir o kutuyu doldurmak için kasanın altındaki bilgilere bak. Operation Sistem yazan yerde işletim sistemin neyse onu yap Windows 7, Windows 8 gibi mesela. Bu şekilde bir araştır.

Teşekkür ederim yardımlarınız için ama yazıp araştırdım, bir BIOS update var. Şimdi bilgisizim bu konu hakkında, o yüzden yanlış bir şey yapmak istemiyorum.

BIOS'u aynen dediğiniz gibi yaptım ama bir şey değişmedi. Eskiden bilgisayarı açarken BIOS ile ilgili hiçbir şeyler karşılaşmıyordum. Şimdi karşılaşıyorum, bu da bilgisayarın geç açılmasına neden oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Serviste BIOS ayarları sıfırlanmış, Legacy moda geçilmiş. Çözüm ise sistemi tekrar UEFI moda geçirmek. Bunu da BIOS'tan yapacaksınız. Windows 8 Defaults ya da UEFI adı altında ayar bulunması gerek. Legacy modda BIOS bilgisi, UEFI modda BIOS bilgisinden ziyade doğrudan üretici logosuyla karşılaşırsınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı