Toshiba Satellite L855-16R USB 2.0 Driver

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim bilgisayarımın 2.0 usb portu çalışmıyor. Bozuk değil ondan eminim. Driver eksikliği olduğunu düşünüyorum. Bilgisayarım windows 8.1 64 bit. İnternette aradım ama bulamadım. Bilgisayarım başlıktada görmüş olduğunuz üzere toshiba satellite L855-16R. Aygıt yöneticisine girdim. Diğer aygıtlar kısmında USB2.0-CRW diye gözüküyor ve hatta üstünde de ünlem var ama sürücü yazılımını güncelleştir, güncel sürücü yazılımını otomatik olarak ara deyince windows aygıtınızın sürücü yazılımını bulamadı diyor. Eğer böyle sorunla karşılaşan veya bu sorunun çözümünü bilen bir arkadaş var ve bana yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden yardımlarınız için saolun.

Öncelikle hızlı cevabınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Verdiğiniz site ingilizce ve benim ingilizcem yok. Bana direk çipsetin linkini atar mısınız? veya eksik driverları bulup yükleyen bir program varsa söyler misiniz?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı