Toshiba Satellite L875 için Windows Sürüm Önerisi

eypsezer

Decapat
Toshiba Satellite L875 notebook kullanıyorum.

Sistem özellikleri:
  • 8GB RAM
  • AMD Radeon HD7600m 4GB
  • İntel Core i5-3230m 2.6 GHz (4 CPU's)
  • 1 TB HDD

Windows 7'den aslında memnundum. 1 senedir format atmıyordum. PC'de yavaşlama hissediyordum ve dün format attım. Tüm driverleri güncel bir şekilde kurdum ama PC format attıktan sonra daha da yavaşladı gibi hissediyorum. Elimdeki Windows 7 sürümü düzgün bir sürüm de olmayabilir.
Şu an kararsız kaldım. Windows 10'a geçsem mi, artık zamanı geldi mi :) Bir de bu sistem Windows 10'u kaldırır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rahatlıkla kurabilirsin dostum. Sonrasında Windows 10 hızlandırma rehberindeki ayarları yaparsın. Başlarda yavaş gelecektir, zaman geçtikçe 7 ve 8.1'e göre daha stabil olduğunu anlayacaksın.

Toshiba Satellite L875 notebook kullanıyorum.

Sistem özellikleri:
  • 8GB RAM
  • AMD Radeon HD7600m 4GB
  • İntel Core i5-3230m 2.6 GHz (4 CPU's)
  • 1 TB HDD

Windows 7'den aslında memnundum. 1 senedir format atmıyordum. PC'de yavaşlama hissediyordum ve dün format attım. Tüm driverleri güncel bir şekilde kurdum ama PC format attıktan sonra daha da yavaşladı gibi hissediyorum. Elimdeki Windows 7 sürümü düzgün bir sürüm de olmayabilir.
Şu an kararsız kaldım. Windows 10'a geçsem mi, artık zamanı geldi mi :) Bir de bu sistem Windows 10'u kaldırır mı?
Windows 7 yaşlanmış sistem zaten 2020'de güncelleme desteği kesilecek. Windows 10 Home kur.

Sisteminizin bakımını yapın. Tozlandıysa tozunu alın. Termal macununu yenileyin.

Ardından Windows 10 kurun. Sisteminiz hâlen tarihi eser denebilecek kadar eski değil.

UEFI desteği varsa UEFI kurun. Rufus'ta Windows 10'u "UEFI için GPT" olarak USB'ye yazdırın.

UEFI desteği yoksa Rufus'ta Windows 10'u "BIOS için MBR" olarak yazdırın.

Windows 10
Rufus

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı