Toshiba Satellite laptop Google'da donuyor

Umut Mert M.

Hectopat
Merhaba, geçtiğimiz günlerde eski bir laptop buldum. Marka modeli Toshiba Satellite. Bilgisayarı çalıştırdım fakat çok eski olduğu belliydi. Kendisine ait 2 GB RAM vardı. Ben 2 GB RAM daha ekleyerek 4 GB yaptım. İçerisini güzelce temizledim ve sıfırdan Windows 7 Basic yükledim. Ancak bilgisayara Google kurduğum zaman aşırı yavaş olduğunu gördüm. Hemen işlemci değerlerine baktım ve birden işlemcinin. AMD E240 1.5 GHz olduğunu fark ettim. Birkaç bilgisayarcıya sordum bana işlemciyi yükseltemeyeceğimi söylediler. SSD takmak laptopu düzeltirmiş dediler. Bilgisayardan tek yapılacak şey YouTube'dan video izlemek olacak. Bu konu hakkında bilgisi olanlardan yardım istiyorum. Bilgisayarda Google stabil çalışması için ne yapmam lazım? SSD almam gerekiyor mu? Gerçekten işlemcimi yükseltemez miyim? SSD alırsam Google hala donmaya devam eder mi? Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
240 GB lık versiyonunu 2 yıldır sorunsuz kullanmaktayım bir sorun yaşıyacak gibi de durmuyorum fakat bu ssd ile çok sıkıntı yaşıyan kullanıcı olduğunu görebiliyorum. Boyut olarak yeterli ayrıca bilgisayarınız eski olduğu için maksimum 300 MB/s okuma yazma hızına çıkabilirsiniz bu sebeple ömrü uzun olması sizin için yeterli olucaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı