Toshiba Satellite Ll875-12L Yavaşlama Sorunu

Ezio Auditore

Hectopat
Yer
Kocaeli/İzmit
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Bundan 1 sene önce Haziran civarında 1300 TL ye bir Toshiba laptop aldım.

Başlar da çok güzeldi akıcıydı.

Sonra virüs girdi win 7 32 bit geçmek zorunda kaldık çünkü evde sadece o vardı ve ne yapacağı mı bilmiyordum.

Sonra servise gitti.

Tekrar orjinal win8 oldu ama belli bir ücret ödedik.

Sonra Win8.1 yaptım. [Single]

Ekran kartımı güncelledim.

HD 7670M den HD 7600M oldu FPS arttı.

Ondan sonra bir sürü program vs. şeyler yükledim. [Cra.klı]

2-3 ay geçti aradan 2 hafta önce internet security yükledim.

Tam tarama yaptım ve bir kaç oyun ve program silmek zorunda kaldım çünkü cra.kları virüs gördü.

Bu bütün olaylardan sonra oyunlar ve programlar geç açılmaya başladı ve yavaşladı. (bazıları)

Ne yapabilirim ? :redface:

Sistemim ;

SİSTEMİM.jpg

Internet Security bilgisayarı yavaşlatmış olabilir. Virüs de bulaşmış olabilir. Crack program kullanmazsan IS'ye gerek kalmaz ve böylece de sistemin kasmaz. Alternatif olarak SSD de alabilirsin.ç

@Mikail Fidan Yarın köye gidiyorum :) Artık gelince format atacağız ağabeyim ile. Yok teşekkürler SSD ye gerek yok :) Şimdi benim sistemim win8.1 64 bit Single Versiyon nasıl format atacağım ? Tekrar aynı versiyon yapmak için. Birde bir sorum daha var :rolleyes: Win8.1 Single diye kötü mü sistemim çok mu fark var win8.1 pro ile ?

Bilgisayara gerekli Recovery bölümleri atılmıştır servise gittiyse. Ayarlardan bilgisyarı sıfırlayacaksınız. Pro ve SL arasında sizin açınızdan bir fark yok. Aksine SL daha hızlı çalışacaktır.

Teşekkür ederim :) Evet recovery bölümünü ağabeyimle birlikte araştırdık. Ne olur ne olmaz diye. :D Çünkü gine yanlış bir şey olursa para bayılmak istemiyoruz. :D Araştırmamıza göre CD yada Flash ile alınmalı Recovery Yedeği evde çok CD vardı. 2 tane boş cd çıktı 3 tane gerekiyor. 5 tane alacağız, alına formata başlayacağız :D Çok teşekkürler tekrar moral verdiniz :) Bu format işi de insanı bezdiriyor :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı