A airneas41 Decapat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 130 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #1 Yukarıda dediğim gibi bir ekran kartı bağlamak istiyorum çünkü artık yetmemeye başladı. Bana kaça patlar ve internetim ne kadar yavaşlar? Laptop marka: Toshiba Satellite M50-A-11h
Yukarıda dediğim gibi bir ekran kartı bağlamak istiyorum çünkü artık yetmemeye başladı. Bana kaça patlar ve internetim ne kadar yavaşlar? Laptop marka: Toshiba Satellite M50-A-11h
Çözüm Artoria Pendragon 14 Şubat 2024 Bağlanabilir fakat 4200U ile pek verim alamayabilirsiniz. Wi-Fi'ı Ethernet ile çözmeniz daha iyi olur.
Bağlanabilir fakat 4200U ile pek verim alamayabilirsiniz. Wi-Fi'ı Ethernet ile çözmeniz daha iyi olur.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.739 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 14 Şubat 2024 #2 Bağlanabilir fakat 4200U ile pek verim alamayabilirsiniz. Wi-Fi'ı Ethernet ile çözmeniz daha iyi olur. Artı 0 Eksi Çözüm
Bağlanabilir fakat 4200U ile pek verim alamayabilirsiniz. Wi-Fi'ı Ethernet ile çözmeniz daha iyi olur.
KS KS A airneas41 Decapat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 130 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #3 Artoria Pendragon dedi: Bağlanabilir fakat 4200U ile pek verim alamayabilirsiniz. Wi-Fi'ı Ethernet ile çözmeniz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Peki işlemci değisimi olmuyor değil mi? Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: Bağlanabilir fakat 4200U ile pek verim alamayabilirsiniz. Wi-Fi'ı Ethernet ile çözmeniz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Peki işlemci değisimi olmuyor değil mi?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.739 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 14 Şubat 2024 #4 airneas41 dedi: Peki işlemci değisimi olmuyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Olmaz işlemciniz lehimli. Artı 0 Eksi
airneas41 dedi: Peki işlemci değisimi olmuyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Olmaz işlemciniz lehimli.
KS KS A airneas41 Decapat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 130 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #5 Artoria Pendragon dedi: Olmaz işlemciniz lehimli. Genişletmek için tıkla... Anladım ilgi için sağ ol. Artoria Pendragon dedi: Olmaz işlemciniz lehimli. Genişletmek için tıkla... Son bir şey soracağım ben MSI Afterburner'dan fan hızımı ayarlıyamıyorum bir de sence clock hızını artır malı mıyım yoksa elemiyi mi? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-02-14 191714.png 58,2 KB · Görüntüleme: 28 Son düzenleme: 14 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: Olmaz işlemciniz lehimli. Genişletmek için tıkla... Anladım ilgi için sağ ol. Artoria Pendragon dedi: Olmaz işlemciniz lehimli. Genişletmek için tıkla... Son bir şey soracağım ben MSI Afterburner'dan fan hızımı ayarlıyamıyorum bir de sence clock hızını artır malı mıyım yoksa elemiyi mi?