Toshiba Satellite P50-A-14R Performans Sorunu

Qadesh

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim(3.5 yıl önce falan alınmış ürün)
  • 16 GB DDR3 RAM
  • Nvdia GT 745M
  • İşlemci İ7 4700MQ
  • 1 TB HDD
  • Windows 10 Home x64
  • Zalman ZM-NC3 Soğutucu
  • Oyunlar LOL ve CS GO

*Daha önce temizlemek için 1-2 kez açmışlığım vardı fakat fanı bir türlü sökemedim zorlamaya cesaret edemedim.
*Performans için nVidia ayarlı başlangıçta gereksiz bütün her şey devre dışı anti-vürüs programı yok.
Bilgisayarda kasmaya yol açacak hiçbir fazladan uygulama eklenti yok.

1- Arkadaşlar sizce bu sistem darboğaz yapıyor mu ? Bileşenler birbiri ile uyumlu mu ?
2- CS:GO'da en düşük ayarlarda(düşey senk vb. bütün hepsi) nVİdia 3D ayar yönetiminde tamamen performans arttırma şeklinde ayarlar ek olarak CS:GO başlatma seçeneklerinde high freq 100 vb. ayarlar olmasına rağmen FPS 60 bilemedin 65 FPS değerlerinde oynuyor bu sistem için normal mi ?
3-LOL'de en düşük ayarlarda FPS sınırı koymayınca başlarda gayet güzel FPS alsa da ısınmadan kaynaklı 60-70 FPS'lere düşüyor ancak FPS'yi sınırlayıp 120 yaptığımda sabit şekilde kasmadan oynayabiliyorum bu sistemle orantılı mı çalışıyor ?
4- Soğutucu fan olmasına rağmen ısıdan kaynaklı bazen oyunlarda FPS düşüşü yaşıyorum bu sistem için normali bu mu ?
5- Genel olarak bu bileşenlerle aldığım FPS değerleri normal mi yoksa bir anormallik var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı