Toshiba Satellite P50C-11V Oyunlarda Kasma Sorunu

Turbo bost zorlar işlemciyi ısı artırır demişsin evet bencede ısı artırır ama kapatınca gta5 i falan yüksek ayarlarda çok akıcı şekilde oynanıyor ben işlemciyi zorlar diye turboyu kapatma taraftarı değilim ama açınca da oynanmıyor. Pc eski değil bu arada 1.5 senelim bilgisayar eskilikle alakalı olduğunu düşünmüyorum

En yüksek kaç dereceyi gördün işlemcide ?

En yüksek kaç dereceyi gördün işlemcide ?
islemci en yuksek 95 derece leri gördü

Ben hani turbo bostu kapatınca işlemci hızı fazla yükselmediği için kasmıyor demiştim bugun farkettim şarzdan çıkarınca pilde çalışırkende işlemci hızı yükselmiyor yani kasmıyor ( gta5 ve csgoiçin) ama işin garip tarafı pes 16 da ise tam tersi şarza takılı iken kasmıyor

Şarj oluyor iken yüksek güç tüketiyor. Şarj olmuyor iken pil ömrünü uzatmak için tasarruf moduna geçiyordur.

Güç seçeneklerini kendin de ayarlayabilirsin.

Başlat (Sağ tıkla) - Güç Seçenekleri - Dengeli ( Önerilir ) Sende de tam böyle yazacaktır. O ayarı kullanman senin işine yarar. Diğer türlü 90-100 derecelerden aşağı inmez.

Yok onları çok denedim şarzdayken çok güç tüketiyor diye dengeliyede aldım kasdı yüksek performansta da kastı. Birde güç yönetiminden en yüksek işlemci varya o 100 den 95 e 90 a falan çekince haliyle işlemciyi sınırlandırdığim için kasmalar kesiliyor ama onuda yapmak istemuyorum hem zorlamayım diye hemde oyunlardaki performons düşmesin diye.

arkadaşlar ben şu sorumun cevabını tam olarak alamadım aslında şimdi ben işlemciyi hızlandırmayarak yani pc nin ısınması engelliyorum ve oyunlarda kasmıyor . şimdi ben hangisini yaparsam bilgisayar için daha sağlıklı olur güç seçeneklerin den dengeli modunda en yüksek işlemciyi 100 den 90 lara falan çekerek mi yoksa turbo bostu kapatarak mı daha iyi olur? çünkü ısınmayı engelleyimde kasma olmasın diye zorlamak da istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…