Sosyal'deki rehber yardımıyla hazırladığım USB ile macOS kurulumu yapıyordum. Dil seçme ekranına kadar herhangi bir sorun çıkmadı fakat diski oluşturup yüklemeye başladığımda yükleyici "Yaklaşık 2 dakika kaldı" yazısında geldiğinde bilgisayar kendini yeniden başlatıyor ve Clover menüsüne geri geliyor. Eğer tekrar oluşturduğum diskten açarsam da yaklaşık 15 dakika kala "macOS could not be installed to your computer" hatası veriyor.
Kullandığım bilgisayar:
Toshiba Satellite P50t-A-12E
İçinde harici ekran kartı olarak GT 740M var HD Graphics de var ama modelini hatırlayamadım.
Bir görsel paylaşın. Ayrıca USB 2.0 ve 2.0 portulu ile denedin mi ? İmaj hatalı yazılmış veya inmiş olabilir.
Son olarak en güncel sürümü deniyorsun sanırım ?
Bir görsel paylaşın. Ayrıca USB 2.0 ve 2.0 portulu ile denedin mi ? İmaj hatalı yazılmış veya inmiş olabilir.
Son olarak en güncel sürümü deniyorsun sanırım ?
En güncel sürümün laptop için olanını kullanıyorum evet. USB 3.0 ve 2.0 portlarında denedim. Sonuç değişmedi. Farklı config.plist ile kurulum yapmayı da denedim. Fakat her seferinde "Yaklaşık 2 dk kaldı" ekranına geldiğinde yükleyici ve bilgisayar kapanıyor.