Çözüldü Toshiba Satellite P50t-A-12E High Sierra "macOS could not be installed to your computer" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Regerind

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sosyal'deki rehber yardımıyla hazırladığım USB ile macOS kurulumu yapıyordum. Dil seçme ekranına kadar herhangi bir sorun çıkmadı fakat diski oluşturup yüklemeye başladığımda yükleyici "Yaklaşık 2 dakika kaldı" yazısında geldiğinde bilgisayar kendini yeniden başlatıyor ve Clover menüsüne geri geliyor. Eğer tekrar oluşturduğum diskten açarsam da yaklaşık 15 dakika kala "macOS could not be installed to your computer" hatası veriyor.

Kullandığım bilgisayar:
  • Toshiba Satellite P50t-A-12E
İçinde harici ekran kartı olarak GT 740M var HD Graphics de var ama modelini hatırlayamadım.
  • Haswell i7 4700MQ işlemci
  • 8GB DDR3 RAM
UEFI BIOS ayarlarıyla kurulum yapıyorum.

Lütfen yardım edin, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İmaj hatalı iniyor veya yazılıyor olabilir. Başka bir USB ile deneyin ilk olarak.
Bir görsel paylaşın. Ayrıca USB 2.0 ve 2.0 portulu ile denedin mi ? İmaj hatalı yazılmış veya inmiş olabilir.
Son olarak en güncel sürümü deniyorsun sanırım ?
En güncel sürümün laptop için olanını kullanıyorum evet. USB 3.0 ve 2.0 portlarında denedim. Sonuç değişmedi. Farklı config.plist ile kurulum yapmayı da denedim. Fakat her seferinde "Yaklaşık 2 dk kaldı" ekranına geldiğinde yükleyici ve bilgisayar kapanıyor.
Screenshot_20180722-135545.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı