B Ballistix Kilopat Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2017 #1 Şu anki bilgisayarım; Satellite S70-A-11E - Toshiba i7-4700MQ işlemci 120 GB SSD (HDD bozulduğu için SSD taktım) 1600 MHZ DDR3 8GB Ram NVIDIA® GeForce® GT 740M with CUDA™ Technology and NVIDIA® Optimus™ Technology CS:GO oynuyorum genellikle. Eskiden kasma sorunu yoktu ama şu anda kasma sorunu var bilgisayarın. Bilgisayarım ile hangi ekran kartı uyumlu acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2017
Şu anki bilgisayarım; Satellite S70-A-11E - Toshiba i7-4700MQ işlemci 120 GB SSD (HDD bozulduğu için SSD taktım) 1600 MHZ DDR3 8GB Ram NVIDIA® GeForce® GT 740M with CUDA™ Technology and NVIDIA® Optimus™ Technology CS:GO oynuyorum genellikle. Eskiden kasma sorunu yoktu ama şu anda kasma sorunu var bilgisayarın. Bilgisayarım ile hangi ekran kartı uyumlu acaba?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.012 Makaleler 60 Çözümler 841 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2017 #2 Ekran kartın değişmez. Isı sorunu olabilir. Bir süre oyun oynadıktan sonra AIDA ile ısı değerlerini paylaşın.
Ekran kartın değişmez. Isı sorunu olabilir. Bir süre oyun oynadıktan sonra AIDA ile ısı değerlerini paylaşın.
B Ballistix Kilopat Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2017 #3 claus dedi: Ekran kartın değişmez. Isı sorunu olabilir. Bir süre oyun oynadıktan sonra AIDA ile ısı değerlerini paylaşın. Genişletmek için tıkla... Merhaba claus. Laptop ekran kartı değişim rehberi - Technopat Böyle bir işlem yapılıyormuş ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2017
claus dedi: Ekran kartın değişmez. Isı sorunu olabilir. Bir süre oyun oynadıktan sonra AIDA ile ısı değerlerini paylaşın. Genişletmek için tıkla... Merhaba claus. Laptop ekran kartı değişim rehberi - Technopat Böyle bir işlem yapılıyormuş ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.012 Makaleler 60 Çözümler 841 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2017 #4 Her laptopda bu işlem yapılmaz. Sizin ekran kartınız Anakarta gömülü olduğu için değiştirilemez.
B Ballistix Kilopat Katılım 13 Temmuz 2017 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2017 #5 claus dedi: Her laptopda bu işlem yapılmaz. Sizin ekran kartınız Anakarta gömülü olduğu için değiştirilemez. Genişletmek için tıkla... Gömülü Ekran Kartları Böyle bir şey gördüm, servis yapıyormuş galiba ? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2017
claus dedi: Her laptopda bu işlem yapılmaz. Sizin ekran kartınız Anakarta gömülü olduğu için değiştirilemez. Genişletmek için tıkla... Gömülü Ekran Kartları Böyle bir şey gördüm, servis yapıyormuş galiba ?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.012 Makaleler 60 Çözümler 841 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2017 #6 Yapamaz.