Toshiba Satellite S70-A Laptop'a Hackintosh

TOSHIBA Yeni Nesil Intel Core i7-4700MQ-2.4GHz İşlemci 8GB RAM 1TB HDD 2GB Ekran Kartı 17.3 " Ekranlı Dizüstü Bilgisayar.

Mac OS X kurmak istiyorum belirttiğim makinaya. İşletim sisteminin tamamıyla Mac OS X olmasını istiyorum. Uygun mudur? Müzik programları ve video programlarını ağırlıkla kullanacağım. (Logic, Final Cut vs.)

Modeli ne bu Toshiba bilgisayarın?
Türkçe dil bilgisi kurallarına dikkat etmeniz konusunda uyarıyorum sizi şimdiden, forumda yenisiniz belliki.

Öncelikle modelinizi açıkça belirtmelisiniz. Ekran kartı hakkında bir bilgi vermediğinizden tahmin etmek zor. Ayrıca yazılımlar için ortalama 1000$'lık bir bütçe ayırdığınıza göre maddi anlamda gerçek bir Mac, bir Mac Pro almanızda pek sıkıntı yok gibi görünüyor. İkinci olarak lütfen Türkçe dil bilgisine uyarak mesaj yazın...

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak uyardığınız için teşekkür ederim. Foruma yeni katıldığım için bu düzgün iletişimden haberim yoktu
Bu bilgisayar hediye olarak tarafıma geldi. O yüzden mac işletim sistemi kurmak istiyorum.
bilgisayarın linki: Evkur. TOSHIBA Ci7-4700MQ-2.4G/8GB/1TB/2GB/17.3/W8.1/SLV

Öncelikle cihazınız genel hatlarıyla tamamen uyumlu. Unibeast veya hazır imaj ile denemelere başlayabilirsiniz. İkincisi benim bahsetmeye çalıştığım konu ise Final Cut, Logic vs. yazılımlar ortalama 1000$ tutmakta. Eğer yazılımlara 1000$ verebilecek bir maddi durumunuz varsa kolayca bir Mac Pro alabilirsiniz 6000$'a...

Teşekkürler cevabınız için. Fakat elimde programların ( logic ,final cut) lisansları bende zaten mevcut. O yüzden taşınabilir bir mac işletim sistemine ihtiyacım var. Son olarak bir şey daha sormak isterim size.
Herhangi bir pc'nin mac os işletim sistemine uygun olup olmadığını, hangi özelliklerine bakarak anlıyoruz?

İşlemcinin Intel olması, ve ekran kartlarının desteklenmesi gerekiyor... Eğer yoksa Kext ile de yükleniyor...

Anakart ve müdahaleye açık BIOS ayarları da çok önemli.
Uyumsuz işlemci umutları bitirip tamam iptal ediyor ama uyumsuz anakart süründürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…