Toshiba Satellite S70-B-10X ekran kartı değişimi

theflash123

Hectopat
Daha fazla  
Benim bu laptomda oyun oynuyamıyorum. Şu an GTA 5 normal ayarlarda oynuyorum ısınıp kapanıyor.

i7 -4710HQ
RAM: 8 GB
Intel HD Graphics 4600
AMD Radeon R9 M200X

Ve AMD Radeon R9 M200X series ekran kartım hiç okumuyor ama ayarlarda sorun bulunamadı diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınızın güncellemelerini yapın.
Buyrun en güncel sürüm;
Download Not Complete
Tabii sadece bunun sorunu çözebileceğini sanmıyorum.
Temiz bir format ve BIOS güncellemesiyle sorun kalmayacaktır.
Bilgisayarınız gayet güçlü.

ben foramat attım 3 ay oluyor benim diretx tanı ayarlarında ekran kartı var oldugunu söylüyor ve son amd güncellemeyi yaptım bağdaştırıda sadece intel ekran kartıyı okuyor ve sizinde dediğiniz gibi sadece bios ayarlarına girip amd ekran kartını 1.mi yapmam lazım intel ekran kartını devre dısı bırakıp
şimdiden teşekkürlerimi sunarım.

Ben bi gün acayip fazla oyun oynayıp bilgisayarı fena ısındırmıştım. Bunun üstüne bide gece oyun yüklemeye kalkıştım. Gecenin bi yarısı bilgisayardan bi ses gelir annem sesten uyandığından dolayı PC'yi kapatır. BİOS yanar değiştirilir yerine saçma bir Casper BİOS'u atılır ekran kartını okumaz tabi. Bende İntel HD Graphicsle oynarım. Bi gün harddisk bozulur ve değiştirilir ekran kartını okumaya başlar. İstersen bi dene arkadaşından sorunsuz bir harddisk alıp?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…