Toshiba sistem mavi ekran veriyor

CinaxDEV

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
8GB RAM
Abi PC sürekli BSoD veriyor. Ne yaparsam yapayım bilgisayarı açtıktan 30 saniye sonra farklı farklı BSoD ve hata kodları yiyorum. En son sadece bir VPN indirmiştim, acaba sıkıntı onda mı?
1TB hard diskim var 500 GB'ı dolu.
8 GB RAM var ne kadar kullandığıma bakmadım.
Bilgisayarım Windows 10.
Markası Toshiba.
Olaylar 3 gün önce başladı, ben bilgisayarımda Roblox oynuyordum ve bir arkadaş bana spam attı sonra ben oyunu kapattım ve 5 saniye sonra turuncu ekran (osod) yedim sonra PC açıldı ve 30 dk sonra mavi ekran (BAD_OBJECT_HEADER) yedim ve PC ısınmaya başladı sonra ben PC'yi kapadım yeniden başlatıldığında.
Sonraki gün PC'yi açtığımda bir şey olmadı ama tam Google Chrome ve Firefox'u açtığım anda mavi ekran yedim.(PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA) sonra PC'yi yeniden başlattım ve yine aynı hatayı verdi ama birkaç kere yeniden başlattığımda zar zor ayarlar ve CMD'yi açtım ve yeni yüklediğim her şeyi sildim ve otomatik yeniden başlatmayı kapattım sonra PC'yi kapttım.
Bugün ise PC'yi açtığımda 10 saniye falan sonra PC BUGCODE_NDIS_DRIVER hatası verdi. Ben de F8'e basıp bilgisayarı hata ayıklama moduna sokmaya çalıştım ama olmadı, sonra mavi ekran 100% de kaldı bende 5 saniye boyunca kapatma tuşuna basılı tutup kapattım ve açtığımda yine aynı sonuç. Bir türlü olmuyor.
En kısa zamanda yardım edirseniz sevinirim, yazılım projelerimin ve fotoğraflarımın yok olmasını istemiyorum.

En kısa sürede cevap verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…