İçini açıp USB'den değil de Sata'dan PC'ye bağlamak istiyorum.
Fakat bir türlü beceremedim. İnternette de hiç daha önce açan olmamış sanırım( TR ve İNG arattım)
Boşver be hocam çok estetik bakma olaya işlevsellik daha ön planda olsun Falçatanın sivri tarafları girmezse başka hiç bir şey bulamazsın oraya sokacak
Bağladım, eskisini çıkarıp bunu taktım laptop'a. Windows 8.1 kurdum.
Sonra da çıkarıp Win 8.1'i harici olarak usb den boot etmeye çalıştım fakat hata verdi.
Öyle olmaz zaten Çünkü Win 8.1 kurduğunda sürücü isimleri, boot dosyaları ve mbr değerleri kurduğun sisteme göre düzenlenir. Eğer dışarıdan USB ile boot edersen o değerler uyuşmadığı için boot dosyaları ve mbr değerleri uyuşmadığı için hata verir.
Öyle olmaz zaten Çünkü Win 8.1 kurduğunda sürücü isimleri, boot dosyaları ve mbr değerleri kurduğun sisteme göre düzenlenir. Eğer dışarıdan USB ile boot edersen o değerler uyuşmadığı için boot dosyaları ve mbr değerleri uyuşmadığı için hata verir.
Dostum kusura bakma ceza vermişler bir gün ondan dolayı yazamadım. Caddy ile takarsan direkt olarak anakarta 2. harddiski bağladığın için bir sorun olmaz fakat tatktıktan sonra sistemi temizden bir kurarsın caddy ile taktığın harddisk üzerine.