crazymurat34 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 2.231 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2014 #21 Tamam anladım sağol
M Mira Hectopat Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Eylül 2016 #22 Bende de aynı sorun var galiba. Bilgisayara takiyorum mavi ışık yanıyor diki açıyorum ondan sonra dosyalar açılmıyor. Farkli bilgisayarlarda da denedim ne yapmalıyım ? İçindeki dosyaları kurtarsam yeter.
Bende de aynı sorun var galiba. Bilgisayara takiyorum mavi ışık yanıyor diki açıyorum ondan sonra dosyalar açılmıyor. Farkli bilgisayarlarda da denedim ne yapmalıyım ? İçindeki dosyaları kurtarsam yeter.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 28 Eylül 2016 #23 Mira dedi: Bilgisayara takiyorum mavi ışık yanıyor diski açıyorum ondan sonra dosyalar açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Dosyalar gözüküyor mu?
Mira dedi: Bilgisayara takiyorum mavi ışık yanıyor diski açıyorum ondan sonra dosyalar açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Dosyalar gözüküyor mu?