droxer
Hectopat
Daha fazla
İyi günler herkese taşınabilir Toshiba marka hard diskim var 1 telebaytlık 4 yıllık falan tam bilmiyorum belki de daha fazla ama kaliteli ve yüksek fiyatlı kullanıyordum güzelce fakat bir gün taktığımda ses geldi bu bilgisayara tıkladım ve sürücüm orada görünüyordu tıkladım ve parametre hatası verdi bende korktum ne olduğunu anlamadım sonra bir daha o hata yazmadı ve sürücü orada gözükmesine rağmen hafızası falan yazmıyor tıkladığımda dediğim gibi o hatayı bir daha vermedi yukarıda bulunan bar çok yavaş bir şekilde yükleniyor fakat yarısında dosya gezgini donuyor kendini kapatıyor ve ağır bir şekilde bilgisayarım kasıyordu çıkarıp takınca düzeliyordu aygıt yöneticisinden donanım kimliğini buldum ve sürücüsünü indirdim.
Donanım kimliği: USBSTOR\DiskTOSHIBA_External_USB_3.05438
Bulduğum sürücü: Sürücüleri indirmek için ATMEL PCMCIA FastVNET-R (3.3V) Windows 2000 Windows XP Windows 2003
Sürücüyü buldum bulmasına ama nasıl kurulacağını bilmiyorum içinde installerı bulunmamakta.
Birkaç sorum var bulduğum sürücü doğru mu doğruysada nasıl kurabilirim?
Önceden bir flash bellekdede aynı sorunu yaşamıştım bir abi yardımıyla kurmuştum ama 5 yıl oldu neredeyse (parametre hatasında yapabilecek bir şey yok diyecek arkadaşları için.)
Donanım kimliği: USBSTOR\DiskTOSHIBA_External_USB_3.05438
Bulduğum sürücü: Sürücüleri indirmek için ATMEL PCMCIA FastVNET-R (3.3V) Windows 2000 Windows XP Windows 2003
Sürücüyü buldum bulmasına ama nasıl kurulacağını bilmiyorum içinde installerı bulunmamakta.
Birkaç sorum var bulduğum sürücü doğru mu doğruysada nasıl kurabilirim?
Önceden bir flash bellekdede aynı sorunu yaşamıştım bir abi yardımıyla kurmuştum ama 5 yıl oldu neredeyse (parametre hatasında yapabilecek bir şey yok diyecek arkadaşları için.)