Toshiba TR200 960 GB SSD alınır mı?

Ben de öyle düşünüyorum. QVO modelinin EVO modeline göre ne farkı var?
QVO'da QLC yongaları, EVO'da TLC yongaları kullanılıyor. Ayrıca 1 TB 860 EVO'nun 5 yıl ve 600 TB garantisi varken QVO'nun 3 yıl ve 360 TB garantisi var. Bütçeniz varsa EVO daha iyi.

Son düzenleme:
Valla aynı SSD şuan sistemimde takılı, oyunlari yüklemek için aldım. Bende sağlık problemi çıkmadi hatta windows için kullandigim OCZ150TR modelini 4 yıldır kullanırım sagligi daha %95, tabi bende çıkmamasi kronik sorunlu olmadığı anlamına gelmez. Bir çok yerde sorunları olduğuyla alakalı konu okudum. Ben uygun olduğu için kumar oynadım ve kazandım gibi duruyor. Kaç aydır kullanırım hala %100 SSD.

QVO'da QLC yobgaları, EVO'da TLC yongaları kullanılıyor. Ayrıca 1 TB 860 EVO'nun 5 yıl ve 600 TB garantisi varken QVO'nun 3 yıl ve 360 TB garantisi var. Bütçeniz varsa EVO daha iyi.
Hocam bu bütçeye zor geldim. Evo alabileceğimi sanmıyorum. QVO beni üzmez değil mi?
Ben de bütçemi buraya zor çıkarttım o yüzden riske girmek istemiyorum açıkçası.

Hocam bu bütçeye zor geldim. EVO alabileceğimi sanmıyorum. QVO beni üzmez değil mi?
QVO modelinde SLC önbellek dolduktan sonra yazma hızı 80 MB/s hıza düşmekte. Yanlış hatırlamıyorsam 42 GB boyutunda. Aktarım yaparken diğer yandan verilerin normal yongalara aktarıldığını düşünürsek yaklaşık 45 GB devamlı yazma işleminden sonra hız düşecek. Çok büyük dosya kopyalamaları neredeyse harddisk kadar süre alacak. Bunu göze alıyorsanız alınabilir.

M.2 ile işim yok. Oyun oynayıp, gündelik işlerimi yapacağım. Direkt normal SATA 1 TB SSD de alabilirim. Ama sizin fikriniz de mantıklı geldi. İşin içinden çıkamadım.
Hocam aynı fiyata değil de M.2 daha pahalı olsaydı gerek yok derdim.
Ama fiyatları aynı ve 1TB M.2 güzel görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…