Toshiba TR200 Düşük Okuma ve Hızlı azalan sağlık problemi

3,8 TBW dolmuş. Bu değere göre çok kötü durumda SSD'niz. Garantiye gönderin.

Garantiye göndermem için firma ile mi yoksa satıcı hb ile mi görüşmem gerek. Onun dışında servisin cevabı kaç gün içinde gelecek ve ben SSD olmadan ne yapacağım.

Kronik sağlık sorunu olduğu söyleniyordu bu model için demek doğruymuş.
Hiç bir zaman bilmediğim bir şeyi sallamam, özellikle böyle ciddi konularda (Yanlış anlamayın, sürekli ben diyordum bu model sorunlu almayın diye o yüzden )

Maalesef bu model kronik sorunlu. Aldığınız yer ile görüşüp garantiye göndermenizi tavsiye ederim.

Hocam üstteki 11. mesajıma bakabilir misin ona sizden de cevap alabilirim.

Ben de aynı modelin 240 gbini aldım 8 ay önce. 6. Ayında SSD bozuldu. 17 temmuzda garantiye gönderdim hala ses yok. Arada arıyorum satın aldığım yeri. Kem kum ediyorlar thh ye mi basvurulur anlamadım iyice sinirlenmeye başladım.

Anladım dostum, bana da yol gözüktü sanırım ufaktan. Ben hiç iade ile vs. uğraşmayıp yılbaşına doğru yeni bir Samsung SSD almayı düşünüyorum dostlar. Yılbaşına kadar beni idare edebilir mi bu SSD sizce?
@Abu! @FantastikTürk cevap verebilirseniz konuyu bitirelim arkadaşlar. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…