Xesstiano Megapat Katılım 13 Ağustos 2015 Mesajlar 663 Çözümler 3 30 Aralık 2018 #1 Aşağıya bırakacağım ekran görüntüsünde olduğu gibi firmware update yapmak istiyorum fakat aşağıdaki ''Create'' butonu hiç bir türlü çalışmıyor. Nasıl yapacağım?
Aşağıya bırakacağım ekran görüntüsünde olduğu gibi firmware update yapmak istiyorum fakat aşağıdaki ''Create'' butonu hiç bir türlü çalışmıyor. Nasıl yapacağım?
Çözüm Melih ALBAYRAK 30 Aralık 2018 Xesstiano dedi: BIOS ekranından çıkayım diye ESC tuşuna bastım ve çıktım ama şuam PC simsiyah ekran ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Güç tuşuna basılı tutarak kapat bilgisayarı biraz bekle tekrar aç.
Xesstiano dedi: BIOS ekranından çıkayım diye ESC tuşuna bastım ve çıktım ama şuam PC simsiyah ekran ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Güç tuşuna basılı tutarak kapat bilgisayarı biraz bekle tekrar aç.
KS KS Xesstiano Megapat Katılım 13 Ağustos 2015 Mesajlar 663 Çözümler 3 30 Aralık 2018 #11 F11'e bastım fakat ekrana bir şey gelmedi. Buradan hangisine tıklamam gerekiyor? Emircan Döndü dedi: Bios ekranı geldiğinde F11'e basıp USB belleği seç. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
F11'e bastım fakat ekrana bir şey gelmedi. Buradan hangisine tıklamam gerekiyor? Emircan Döndü dedi: Bios ekranı geldiğinde F11'e basıp USB belleği seç. Genişletmek için tıkla...
Melih ALBAYRAK Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 1.871 Makaleler 1 Çözümler 11 30 Aralık 2018 #12 Xesstiano dedi: F11'e bastım fakat ekrana bir şey gelmedi. Buradan hangisine tıklamam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... BIOS ekranının bir fotoğrafını çekip atın. Artı 0 Eksi
Xesstiano dedi: F11'e bastım fakat ekrana bir şey gelmedi. Buradan hangisine tıklamam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... BIOS ekranının bir fotoğrafını çekip atın.
KS KS Xesstiano Megapat Katılım 13 Ağustos 2015 Mesajlar 663 Çözümler 3 30 Aralık 2018 #13 BIOS ekranından çıkayım diye ESC tuşuna bastım ve çıktım ama şuam PC simsiyah ekran ne yapmam lazım? Artı 0 Eksi
Melih ALBAYRAK Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 1.871 Makaleler 1 Çözümler 11 30 Aralık 2018 #14 Xesstiano dedi: BIOS ekranından çıkayım diye ESC tuşuna bastım ve çıktım ama şuam PC simsiyah ekran ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Güç tuşuna basılı tutarak kapat bilgisayarı biraz bekle tekrar aç. Artı 0 Eksi Çözüm
Xesstiano dedi: BIOS ekranından çıkayım diye ESC tuşuna bastım ve çıktım ama şuam PC simsiyah ekran ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Güç tuşuna basılı tutarak kapat bilgisayarı biraz bekle tekrar aç.
KS KS Xesstiano Megapat Katılım 13 Ağustos 2015 Mesajlar 663 Çözümler 3 30 Aralık 2018 #15 Melih ALBAYRAK dedi: Güç tuşuna basılı tutarak kapat bilgisayarı biraz bekle tekrar aç. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım. Tekrar açınca onay istedi onayı verdim ve boot işlemi tamamlandı. Desteğiniz için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Melih ALBAYRAK dedi: Güç tuşuna basılı tutarak kapat bilgisayarı biraz bekle tekrar aç. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım. Tekrar açınca onay istedi onayı verdim ve boot işlemi tamamlandı. Desteğiniz için teşekkür ederim.
Emircan Döndü Megapat Katılım 19 Şubat 2017 Mesajlar 715 Makaleler 5 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2018 #16 Xesstiano dedi: Dediğinizi yaptım. Tekrar açınca onay istedi onayı verdim ve boot işlemi tamamlandı. Desteğiniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Yazma ve okuma hızlarıni yazma şansın varmı birde healt'ı ? Artı 0 Eksi
Xesstiano dedi: Dediğinizi yaptım. Tekrar açınca onay istedi onayı verdim ve boot işlemi tamamlandı. Desteğiniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Yazma ve okuma hızlarıni yazma şansın varmı birde healt'ı ?
Melih ALBAYRAK Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 1.871 Makaleler 1 Çözümler 11 30 Aralık 2018 #17 Emircan Döndü dedi: Yazma ve okuma hızlarıni yazma şansın varmı birde healt'ı ? Genişletmek için tıkla... Benim SSD %87 sağlık ile 490 okuma 480 yazma hızlarını görüyor. İlk aldığımda 530 540 arası okuma 520’de yazma hızlarını görüyordu. Artı 0 Eksi
Emircan Döndü dedi: Yazma ve okuma hızlarıni yazma şansın varmı birde healt'ı ? Genişletmek için tıkla... Benim SSD %87 sağlık ile 490 okuma 480 yazma hızlarını görüyor. İlk aldığımda 530 540 arası okuma 520’de yazma hızlarını görüyordu.
Emircan Döndü Megapat Katılım 19 Şubat 2017 Mesajlar 715 Makaleler 5 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2018 #18 Melih ALBAYRAK dedi: Benim SSD %87 sağlık ile 490 okuma 480 yazma hızlarını görüyor. İlk aldığımda 530 540 arası okuma 520’de yazma hızlarını görüyordu. Genişletmek için tıkla... Kaç aylık ürün nasıl %87'e düştü benim 95'e düştü 3 haftada servise yolladım ve firmware güncellemi yapılamıyordu. Artı 0 Eksi
Melih ALBAYRAK dedi: Benim SSD %87 sağlık ile 490 okuma 480 yazma hızlarını görüyor. İlk aldığımda 530 540 arası okuma 520’de yazma hızlarını görüyordu. Genişletmek için tıkla... Kaç aylık ürün nasıl %87'e düştü benim 95'e düştü 3 haftada servise yolladım ve firmware güncellemi yapılamıyordu.
Melih ALBAYRAK Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 1.871 Makaleler 1 Çözümler 11 30 Aralık 2018 #19 Emircan Döndü dedi: Kaç aylık ürün nasıl %87'e düştü benim 95'e düştü 3 haftada servise yolladım ve firmware güncellemi yapılamıyordu. Genişletmek için tıkla... 7 ayda düştü. Bu SSD nedense böyle tüm kullanıcılarda durum bu sağlığı çok hızlı düşüyor. Artı 0 Eksi
Emircan Döndü dedi: Kaç aylık ürün nasıl %87'e düştü benim 95'e düştü 3 haftada servise yolladım ve firmware güncellemi yapılamıyordu. Genişletmek için tıkla... 7 ayda düştü. Bu SSD nedense böyle tüm kullanıcılarda durum bu sağlığı çok hızlı düşüyor.
KS KS Xesstiano Megapat Katılım 13 Ağustos 2015 Mesajlar 663 Çözümler 3 30 Aralık 2018 #20 SSD Utility'den bu değerleri aldım %87 health ile ve normal olduğunu sanmıyorum. Çözümü var mıdır? Melih ALBAYRAK dedi: 7 ayda düştü. Bu SSD nedense böyle tüm kullanıcılarda durum bu sağlığı çok hızlı düşüyor. Genişletmek için tıkla... Emircan Döndü dedi: Kaç aylık ürün nasıl %87'e düştü benim 95'e düştü 3 haftada servise yolladım ve firmware güncellemi yapılamıyordu. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
SSD Utility'den bu değerleri aldım %87 health ile ve normal olduğunu sanmıyorum. Çözümü var mıdır? Melih ALBAYRAK dedi: 7 ayda düştü. Bu SSD nedense böyle tüm kullanıcılarda durum bu sağlığı çok hızlı düşüyor. Genişletmek için tıkla... Emircan Döndü dedi: Kaç aylık ürün nasıl %87'e düştü benim 95'e düştü 3 haftada servise yolladım ve firmware güncellemi yapılamıyordu. Genişletmek için tıkla...