Efe Burhan Decapat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #1 1 yıl önce sistem toplarken "Toshiba-TR200 SSD" almıştım. Sağlık durumu 1 yıllık kullanımda %83 olmuş. Bu normal mi, yoksa değil mi? Dosya Ekleri unknown.png 189,1 KB · Görüntüleme: 51
1 yıl önce sistem toplarken "Toshiba-TR200 SSD" almıştım. Sağlık durumu 1 yıllık kullanımda %83 olmuş. Bu normal mi, yoksa değil mi?
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #2 O sağlık değeri ne kadar yazma yaptıysanız o kadar düşüyor. SMART verilerini paylaşın. Artı 0 Eksi
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 4 Ocak 2021 #3 Ne kadar yazılıp okunmuş? Artı 0 Eksi
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 4 Ocak 2021 #4 %0 olsa bile calisiyor. Hizi dusebilir ama. Artı 0 Eksi
KS KS Efe Burhan Decapat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #5 Rambo Okan Güler dedi: O sağlık değeri ne kadar yazma yaptıysanız o kadar düşüyor. SMART verilerini paylaşın. Genişletmek için tıkla... Şöyle; Dosya Ekleri unknown.png 252,8 KB · Görüntüleme: 51 Artı 0 Eksi
Rambo Okan Güler dedi: O sağlık değeri ne kadar yazma yaptıysanız o kadar düşüyor. SMART verilerini paylaşın. Genişletmek için tıkla... Şöyle;
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #6 Efe Burhan dedi: Şöyle; Genişletmek için tıkla... Bir sorun gözükmüyor. Arkada hiçbir program vs. açık olmadığına emin olup CrystalDiskMark hız testi yapın. Bir de hızları kontrol edelim. Artı 0 Eksi
Efe Burhan dedi: Şöyle; Genişletmek için tıkla... Bir sorun gözükmüyor. Arkada hiçbir program vs. açık olmadığına emin olup CrystalDiskMark hız testi yapın. Bir de hızları kontrol edelim.
KS KS Efe Burhan Decapat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #7 Sanırım yazma hızında sorun var anlayamadım ama size bırakıyorum Dosya Ekleri unknown.png 63,7 KB · Görüntüleme: 39 Artı 0 Eksi
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #8 Efe Burhan dedi: Sanırım yazma hızında sorun var anlayamadım ama size bırakıyorum. Genişletmek için tıkla... Yani, okuma hızı kabul edilebilir ama yazma hızı çok düşmüş. Artı 0 Eksi
Efe Burhan dedi: Sanırım yazma hızında sorun var anlayamadım ama size bırakıyorum. Genişletmek için tıkla... Yani, okuma hızı kabul edilebilir ama yazma hızı çok düşmüş.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 4 Ocak 2021 #9 Bence bi garantiye gönderin. Artı 0 Eksi
KS KS Efe Burhan Decapat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #10 Rambo Okan Güler dedi: Yani, okuma hızı kabul edilebilir ama yazma hızı çok düşmüş. Genişletmek için tıkla... Peki, Teşekkür Ederim. Bu SSD ne kadar dayanır ona göre paramı biriktirmeye baslayacağım da Taylor Swift Fan Cl dedi: Bence bi garantiye gönderin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır düşüneceğim. Rambo Okan Güler dedi: Yani, okuma hızı kabul edilebilir ama yazma hızı çok düşmüş. Genişletmek için tıkla... Hocam aşağı yukarı ne kadarlık ömrü vardır tahmin edilebilir mi? Son düzenleme: 4 Ocak 2021 Artı 0 Eksi
Rambo Okan Güler dedi: Yani, okuma hızı kabul edilebilir ama yazma hızı çok düşmüş. Genişletmek için tıkla... Peki, Teşekkür Ederim. Bu SSD ne kadar dayanır ona göre paramı biriktirmeye baslayacağım da Taylor Swift Fan Cl dedi: Bence bi garantiye gönderin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır düşüneceğim. Rambo Okan Güler dedi: Yani, okuma hızı kabul edilebilir ama yazma hızı çok düşmüş. Genişletmek için tıkla... Hocam aşağı yukarı ne kadarlık ömrü vardır tahmin edilebilir mi?