Toshiba TR200 SSD düşük okuma/yazma değerleri

hamitk

Centipat
Amazondan Toshiba tr200 555/540 MB/s SSD aldım. Bilgisayarıma SATA3 kablosu ile bağladım, 250MB civarlarında bir değer alıyorum. BIOS'tan gerekli ayarları da yaptım. Ama hep aynı hiçbir değişiklik olmuyor. Anakarta baktığımda SATA 2 girişleri var, sadece acaba sorun nedir?

Anakartım : GIGABYTE GA-78LMT-S2P

Evet, en temel sorun anakartınızın SATA 3 desteklememesinden. Bu yüzden SSD'nizden aşağı yukarı en fazla o hızları alabilirsiniz.

Ayrıca bu SSD kronik sorunlu, internetten aldıysanız 14 gün geçmeden iade etmenizi ve Kingston'un veya Gigabyte'nin modellerinden almanızı öneririm.

konu linkini atabilrmsnz bulamadım

Bunlar birkaç tanesi.

Bu SSD kronik sorunlu. İnternetten aldıysanız 14 gün geçmeden koşulsuz şartsız iade edebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim dostum iade işlemini başlattım, yarın kargoya veriyorum yerine Crucial BX500 alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkür ederim dostum iade işlemini başlattım, yarın kargoya veriyorum yerine Crucial BX500 alacağım.
Crucial BX500 de çok önerdiğim bir model değil. Bu modeli kullananların tamamında olmasa bile hatra sayılır bir kısmında ısınma sorunu ve yavaş yazma sorunu olduğu söyleniyor. Kullanıp çok memnun olanlar da var.

Kingston A400, UV500 ve HyperX Fury modellerine bakabilirsiniz. Ayrıca Gigabyte'nin ürünlerine de bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…