T Trane Megapat Katılım 2 Nisan 2015 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Ağustos 2017 #1 Toshiba WT8-A Windows tableti Android'e çevirme konusunda yardımcı olabilir misiniz? Çevrilirse ben bütün tuşlarını ve Home tuşunu kullanabilecek miyim kayıp olacak mıdır? Bu konularda yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2017
Toshiba WT8-A Windows tableti Android'e çevirme konusunda yardımcı olabilir misiniz? Çevrilirse ben bütün tuşlarını ve Home tuşunu kullanabilecek miyim kayıp olacak mıdır? Bu konularda yardımcı olur musunuz?
Ali Güngör Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü Yönetici Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 22 Haziran 2011 Mesajlar 62.537 Makaleler 2 Çözümler 28 Yer İstanbul Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat Profil Kapağı 1523300036 30 Ağustos 2017 #2 Deneyenler var ama son derece sorunlu ve yarı çalışan bir cihaz elde ettiğiniz için tavsiye etmiyorum. Burada örnek kullanıcı durumu var: Toshiba Encore WT8-A to Android - close but no cigar (yet) çoğu şey artık çalışmıyor.
Deneyenler var ama son derece sorunlu ve yarı çalışan bir cihaz elde ettiğiniz için tavsiye etmiyorum. Burada örnek kullanıcı durumu var: Toshiba Encore WT8-A to Android - close but no cigar (yet) çoğu şey artık çalışmıyor.
T Trane Megapat Katılım 2 Nisan 2015 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Ağustos 2017 #3 @Ali Güngör Bey hızlı cevap için teşekkür ederim.