Toshiba ZBWAA Ethernet sürücüsü

WhoGOD

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Lise son ;)
Merhaba, bilgisayarıma dün format attım ancak internete bağlanmak için drivera ihtiyacım var. Telefondan ne kadar da uğraşsam driver bulamadım. Eğer yardımcı olursanız çok sevinirim. Lütfen eksik sürücüleri arayan programlar söylemeyin. Çünkü bilgisayar internete bağlanmıyor. Söylediğiniz sürücüyü telefona indirip bilgisayara atacağım.
Laptop: Tosbiba Satellite C50-B Anakart: Zbwaa işletim sistemi Windows 7.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarcıya götürdüm ve kökten bütün sürücüleri yüklettim.
Böyle bir son beklemiyordum. Donanım kimliğini paylaşsaydınız bulurduk, keşke önce buraya yazsaydınız. Bilgisayarcılar genellikle otomatik sürücü yükleyen programları kullanır.

Böyle bir son beklemiyordum. Donanım kimliğini paylaşsaydınız bulurduk, keşke önce buraya yazsaydınız. Bilgisayarcılar genellikle otomatik sürücü yükleyen programları kullanır.
Aynen. Otomatik sürücü programı ile bütün sürücüleri yükledi. Ben hem kendimi hemde sizi uğraştırmamak için gittim sıkıntı yok. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı