R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.697 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 2 Ekim 2020 #1 Merhaba arkadaslar, kullandığım laptop Toshiba Satellite L750 1ML. Laptopun bataryası şajzda iken azalıyor ve kapanıyor. Ayrıca sol alttaki ışıklar da sönüp tekrar yanıyor. Bir çözümü var mıdır? Dosya Ekleri 26B9AE59-BB64-4E74-B181-C4E21DEF40D7.jpeg 81,3 KB · Görüntüleme: 103 1A040AA1-FACD-4D48-9E0F-3B74701C4BC8.jpeg 80,4 KB · Görüntüleme: 72
Merhaba arkadaslar, kullandığım laptop Toshiba Satellite L750 1ML. Laptopun bataryası şajzda iken azalıyor ve kapanıyor. Ayrıca sol alttaki ışıklar da sönüp tekrar yanıyor. Bir çözümü var mıdır?
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ekim 2020 #2 Bataryası ölmüş olabilir. Batarya yokken sorun var mı? Artı 0 Eksi
KS KS R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.697 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 2 Ekim 2020 #3 Geronix dedi: Bataryası ölmüş olabilir. Batarya yokken sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Evet batarya olmadan da aynı sorunu yaşıyorum. Artı 0 Eksi
Geronix dedi: Bataryası ölmüş olabilir. Batarya yokken sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Evet batarya olmadan da aynı sorunu yaşıyorum.
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ekim 2020 #4 RivalsX dedi: Evet batarya olmadan da aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Batarya yokken kapanıyorsa adaptör yeterli gücü veremiyor olabilir. Bu arada beyaz yanan ışığı çözemedim ama turuncu yananlardan birisi güç diğeri batarya ışığı. Artı 0 Eksi
RivalsX dedi: Evet batarya olmadan da aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Batarya yokken kapanıyorsa adaptör yeterli gücü veremiyor olabilir. Bu arada beyaz yanan ışığı çözemedim ama turuncu yananlardan birisi güç diğeri batarya ışığı.
Ülker Çikolatalı Gofret Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 6 Yer Full Bridge Rectifier 2 Ekim 2020 #5 RivalsX dedi: Evet batarya olmadan da aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam şarj aletinizde temassızlık ya da arıza olabilir. Voltajını ölçtürebiliyorsanız ölçtürün. Genelde 19V oluyor. Artı 0 Eksi
RivalsX dedi: Evet batarya olmadan da aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam şarj aletinizde temassızlık ya da arıza olabilir. Voltajını ölçtürebiliyorsanız ölçtürün. Genelde 19V oluyor.
marasl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2020 #6 Laptopun aynısı bende vardı. Bu tarz bir sorun olmuştu 2 3 yıl önce. 100 liraya yatırmıştık. Artı 0 Eksi
KS KS R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.697 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 2 Ekim 2020 #7 Geronix dedi: Batarya yokken kapanıyorsa adaptör yeterli gücü veremiyor olabilir. Bu arada beyaz yanan ışığı çözemedim ama turuncu yananlardan birisi güç diğeri batarya ışığı. Genişletmek için tıkla... Beyaz yanan ışık fişe takılı olduğunu gösteriyor. Geronix dedi: Batarya yokken kapanıyorsa adaptör yeterli gücü veremiyor olabilir. Bu arada beyaz yanan ışığı çözemedim ama turuncu yananlardan birisi güç diğeri batarya ışığı. Genişletmek için tıkla... marasl1 dedi: Laptopun aynısı bende vardı. Bu tarz bir sorun olmuştu 2 3 yıl önce. 100 liraya yatırmıştık. Genişletmek için tıkla... Aga esad tanıdın mı beni ben kerem Artı 0 Eksi
Geronix dedi: Batarya yokken kapanıyorsa adaptör yeterli gücü veremiyor olabilir. Bu arada beyaz yanan ışığı çözemedim ama turuncu yananlardan birisi güç diğeri batarya ışığı. Genişletmek için tıkla... Beyaz yanan ışık fişe takılı olduğunu gösteriyor. Geronix dedi: Batarya yokken kapanıyorsa adaptör yeterli gücü veremiyor olabilir. Bu arada beyaz yanan ışığı çözemedim ama turuncu yananlardan birisi güç diğeri batarya ışığı. Genişletmek için tıkla... marasl1 dedi: Laptopun aynısı bende vardı. Bu tarz bir sorun olmuştu 2 3 yıl önce. 100 liraya yatırmıştık. Genişletmek için tıkla... Aga esad tanıdın mı beni ben kerem
excytioum Decapat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2020 #8 Laptopun bataryası ölmüş gitmiş. Bu kadar basit. Artı 0 Eksi
KS KS R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.697 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 2 Ekim 2020 #9 excytioum dedi: Laptopun bataryası ölmüş gitmiş. Bu kadar basit. Genişletmek için tıkla... Bataryası takılı olmadan da kapanıyor fişe takılı iken. Artı 0 Eksi
excytioum dedi: Laptopun bataryası ölmüş gitmiş. Bu kadar basit. Genişletmek için tıkla... Bataryası takılı olmadan da kapanıyor fişe takılı iken.
excytioum Decapat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2020 #10 Şarj aleti alman lazım o zaman. Açılıp kapanıyor mu? Artı 0 Eksi