Kalipsogen Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 511 27 Kasım 2020 #1 Merhabalar herkese. Tosla'nın 2 arkadaşını davet et 10 TL Steam cüzdan kodu kazan kampanyasından Steam cüzdan kodu geldi fakat kodu girdiğimde kabul etmiyor. Sebebi nedir, ne yapabilirim?
Merhabalar herkese. Tosla'nın 2 arkadaşını davet et 10 TL Steam cüzdan kodu kazan kampanyasından Steam cüzdan kodu geldi fakat kodu girdiğimde kabul etmiyor. Sebebi nedir, ne yapabilirim?
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 27 Kasım 2020 #2 Kodu oyun aktifleştirme kısmına değil. Sağ üst kısımda bulunan cüzdan kısmından aktifleştirmeyi deneyin.
Kodu oyun aktifleştirme kısmına değil. Sağ üst kısımda bulunan cüzdan kısmından aktifleştirmeyi deneyin.
Kalipsogen Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 511 28 Kasım 2020 #3 Y. LastPlayer dedi: Kodu oyun aktifleştirme kısmına değil. Sağ üst kısımda bulunan cüzdan kısmından aktifleştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Öyle yapmıştım zaten de tosla yanlış atmış kodu sonradan fark ettim aynı kodu 2 kere atmış birleşik olunca gözümden kaçmıştı. Sorun çözüldü.
Y. LastPlayer dedi: Kodu oyun aktifleştirme kısmına değil. Sağ üst kısımda bulunan cüzdan kısmından aktifleştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Öyle yapmıştım zaten de tosla yanlış atmış kodu sonradan fark ettim aynı kodu 2 kere atmış birleşik olunca gözümden kaçmıştı. Sorun çözüldü.