Akif Ertaş Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 753 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #1 Tosla anladığım kadarıyla ininal gibi aylık ücret vb. kesmiyor. O nedenle Tosla almayı düşünüyorum. Ama hesap açarken Papara'daki gibi veli onayı gerekiyor mu? Bana sadece Steam'e para atmak için lazım.
Tosla anladığım kadarıyla ininal gibi aylık ücret vb. kesmiyor. O nedenle Tosla almayı düşünüyorum. Ama hesap açarken Papara'daki gibi veli onayı gerekiyor mu? Bana sadece Steam'e para atmak için lazım.
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 2 Şubat 2023 #21 Akif Ertaş dedi: Migrosa gittim ancak öyle bir işlem yapmıyoruz dediler başka kasaya sordum. Biz yapmıyoruz dedi. Genişletmek için tıkla... Garip ben hep alıyorum. Uğraşmamak için öyle demişlerdir yakınlarda başka Migros var ise ona sorun. Artı 0 Eksi
Akif Ertaş dedi: Migrosa gittim ancak öyle bir işlem yapmıyoruz dediler başka kasaya sordum. Biz yapmıyoruz dedi. Genişletmek için tıkla... Garip ben hep alıyorum. Uğraşmamak için öyle demişlerdir yakınlarda başka Migros var ise ona sorun.
KS KS Akif Ertaş Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 753 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #22 509401 dedi: Garip ben hep alıyorum. Uğraşmamak için öyle demişlerdir yakınlarda başka Migros var ise ona sorun. Genişletmek için tıkla... Tamam sorayım teşekkürler ilginiz için. Artı 0 Eksi
509401 dedi: Garip ben hep alıyorum. Uğraşmamak için öyle demişlerdir yakınlarda başka Migros var ise ona sorun. Genişletmek için tıkla... Tamam sorayım teşekkürler ilginiz için.