bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.535 Çözümler 7 Yer Ankara 26 Mayıs 2023 #1 Discord Nitro alacaktım ancak 3D dogrulamaya mesaj olarak kod gelmiyor. Ne yapmam lazım?
Çözüm cumali_032 26 Mayıs 2023 bozkurt11 dedi: Discord Nitro alacaktım ancak 3D dogrulamaya mesaj olarak kod gelmiyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerine ulaşın. Telefon numaranızı değiştirdiniz mi? 3 dakika beklediğinizde mi gelmiyor? Müşteri hizmetlerine tekrardan ulaşın.
bozkurt11 dedi: Discord Nitro alacaktım ancak 3D dogrulamaya mesaj olarak kod gelmiyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerine ulaşın. Telefon numaranızı değiştirdiniz mi? 3 dakika beklediğinizde mi gelmiyor? Müşteri hizmetlerine tekrardan ulaşın.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #2 bozkurt11 dedi: Discord Nitro alacaktım ancak 3D dogrulamaya mesaj olarak kod gelmiyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerine ulaşın. Telefon numaranızı değiştirdiniz mi? 3 dakika beklediğinizde mi gelmiyor? Müşteri hizmetlerine tekrardan ulaşın. Artı 0 Eksi Çözüm
bozkurt11 dedi: Discord Nitro alacaktım ancak 3D dogrulamaya mesaj olarak kod gelmiyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerine ulaşın. Telefon numaranızı değiştirdiniz mi? 3 dakika beklediğinizde mi gelmiyor? Müşteri hizmetlerine tekrardan ulaşın.
KS KS bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.535 Çözümler 7 Yer Ankara 26 Mayıs 2023 #3 cumali_032 dedi: Müşteri hizmetlerine ulaşın. Telefon numaranızı değiştirdiniz mi? 3 dakika beklediğinizde mi gelmiyor? Müşteri hizmetlerine tekrardan ulaşın. Genişletmek için tıkla... SIM kart degistirdim telefon numaram aynı Müsteri hizmetlerine ulasıyorum şu anda. Artı 0 Eksi
cumali_032 dedi: Müşteri hizmetlerine ulaşın. Telefon numaranızı değiştirdiniz mi? 3 dakika beklediğinizde mi gelmiyor? Müşteri hizmetlerine tekrardan ulaşın. Genişletmek için tıkla... SIM kart degistirdim telefon numaram aynı Müsteri hizmetlerine ulasıyorum şu anda.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #4 bozkurt11 dedi: SIM kart degistirdim telefon numaram aynı Müsteri hizmetlerine ulasıyorum şu anda. Genişletmek için tıkla... Hocam telefon ile ilgili bir problem olabilir mi? Müşteri hizmetlerine ulaşmadan, bu sorunu çözüme vardıramayız. Artı 0 Eksi
bozkurt11 dedi: SIM kart degistirdim telefon numaram aynı Müsteri hizmetlerine ulasıyorum şu anda. Genişletmek için tıkla... Hocam telefon ile ilgili bir problem olabilir mi? Müşteri hizmetlerine ulaşmadan, bu sorunu çözüme vardıramayız.
KS KS bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.535 Çözümler 7 Yer Ankara 26 Mayıs 2023 #5 cumali_032 dedi: Hocam telefon ile ilgili bir problem olabilir mi? Müşteri hizmetlerine ulaşmadan, bu sorunu çözüme vardıramayız. Genişletmek için tıkla... Ulaştım SIM kart degistirdigim icin bloke olmuş. Bloke kaldırmak icin talep olusturdum. Yardımlarınız icin teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
cumali_032 dedi: Hocam telefon ile ilgili bir problem olabilir mi? Müşteri hizmetlerine ulaşmadan, bu sorunu çözüme vardıramayız. Genişletmek için tıkla... Ulaştım SIM kart degistirdigim icin bloke olmuş. Bloke kaldırmak icin talep olusturdum. Yardımlarınız icin teşekkür ederim.
swappyfx Femtopat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 23 26 Mayıs 2023 #6 Telefonu açıp kapatmayı deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi