Tosla 54.60 TL para çekti

Makaleler
18
Öncelikle selamlar.
Olayı kısaca anlatayım size. Trendyol üzerinden 54.60 TL'lik bir alışveriş yapıyordum. Tosla kartımı kullanmak istedim. Bilgileri girdim 3D Secure şifresi geldi girdim. Ardından Banka talebinizi reddetti dedi. Ondan sonra fazla ugraşmak istemedim ve Papara kart ile aldım. Ardından Tosla'ya girdiğimde 54.60 TL kartımdan çekilmişti. İlk öncelikle hemen Trendyol canlı desteğe yazdım. Provizyon onay kodunuzu bankadan alın dediler. Toslaya önce yazdım biz sadece dekont numarası görebiliyoruz dediler. Trendyol'a tekrar yazdım arayarak sorun dediler ve aradım. 23'unde oldu bu olay ve hala para gelmedi. Akbank her gün mail atıyor süreç devam ediyor diye ama sonuç sıfır. Toslayı aradım Trendyol provizyon onay kodunu istiyor dedim. Kadın yetkili birim kodu size gönderecek dedi 6 gündür ne kod geldi ne de bir şey. Trendyol da provizyon onay kodu olmadan bir şey yapamayız diyor. Şikayetvar'a yazdım ama orada 2 gün oldu sadece yazı yazdılar geri dönüş yapmadılar. Yazdıkları cevap :

"Merhaba Emir, Yaşadığın sorun için üzgünüz. ☹ İletmiş olduğun konu ile ilgili sana en kısa sürede yardımcı olacağız. İncelemeleri başlattık bile. Tosla' da kayıtlı olan iletişim bilgilerinden sana ulaşarak bilgi vereceğiz. Eğer bu iletişim kanallarından sana ulaşamazsak, burada iletmiş olduğun bilgilerden sana mutlaka ulaşırız merak etme. ❤️ En kısa sürede görüşmek üzere...✌"

Şu an boşuna param eksildi ve 6 gündür bu para bana ulaşmadı.

Şikayetvar'dan da bir dönüş olmadı Tosla'yı tekrar aradım ve busefer sakin konuşmadım. Bana sorunun 180 gün de çözüleceğini söylediler. 180 gün şaka gibi. 54 TL 180 güne değeri düşer zaten saçmalığa bak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı