M MorganXD Centipat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar şok markette alışveriş yaparsak tosback veriyormuş. Bu nasıl oluyor acaba? Daha demin yaptım ama işlem kısmına geçmedi.
Arkadaşlar şok markette alışveriş yaparsak tosback veriyormuş. Bu nasıl oluyor acaba? Daha demin yaptım ama işlem kısmına geçmedi.
H Hedge Centipat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 476 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #2 Kampanyalar kısmından detaylara bakacaksınız.
5 570015 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.080 Makaleler 1 Çözümler 36 30 Eylül 2023 #3 MorganXD dedi: Arkadaşlar şok markette alışveriş yaparsak tosback veriyormuş. Bu nasıl oluyor acaba? Daha demin yaptım ama işlem kısmına geçmedi. Genişletmek için tıkla... Kampanyadan katıl dedin mi? Ayrıca birkaç tane şartı oluyor. Onlara dikkat et.
MorganXD dedi: Arkadaşlar şok markette alışveriş yaparsak tosback veriyormuş. Bu nasıl oluyor acaba? Daha demin yaptım ama işlem kısmına geçmedi. Genişletmek için tıkla... Kampanyadan katıl dedin mi? Ayrıca birkaç tane şartı oluyor. Onlara dikkat et.
M MorganXD Centipat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #4 Hedge dedi: Kampanyalar kısmından detaylara bakacaksınız. Genişletmek için tıkla... Baktım hocam ilk alışverişte %5 falan yazıyor ama alışveriş yaptım biraz önce işlem kısmına geçmedi.
Hedge dedi: Kampanyalar kısmından detaylara bakacaksınız. Genişletmek için tıkla... Baktım hocam ilk alışverişte %5 falan yazıyor ama alışveriş yaptım biraz önce işlem kısmına geçmedi.
6 632270 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 1.113 Çözümler 4 30 Eylül 2023 #5 MorganXD dedi: Baktım hocam ilk alışverişte %5 falan yazıyor ama alışveriş yaptım biraz önce işlem kısmına geçmedi. Genişletmek için tıkla... Detaylarına bakabilirsiniz bazen ayın 7'sinde falan hesaba geçiyor.
MorganXD dedi: Baktım hocam ilk alışverişte %5 falan yazıyor ama alışveriş yaptım biraz önce işlem kısmına geçmedi. Genişletmek için tıkla... Detaylarına bakabilirsiniz bazen ayın 7'sinde falan hesaba geçiyor.
M MorganXD Centipat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #6 632270 dedi: Detaylarına bakabilirsiniz bazen ayın 7'sinde falan hesaba geçiyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam o zaman.
632270 dedi: Detaylarına bakabilirsiniz bazen ayın 7'sinde falan hesaba geçiyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam o zaman.
H Hedge Centipat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 476 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #7 MorganXD dedi: Baktım hocam ilk alışverişte %5 falan yazıyor ama alışveriş yaptım biraz önce işlem kısmına geçmedi. Genişletmek için tıkla... Katıl dediğinizde emin olun.
MorganXD dedi: Baktım hocam ilk alışverişte %5 falan yazıyor ama alışveriş yaptım biraz önce işlem kısmına geçmedi. Genişletmek için tıkla... Katıl dediğinizde emin olun.
M MorganXD Centipat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #8 Hedge dedi: Katıl dediğinizde emin olun. Genişletmek için tıkla... Dedim hocam.
H Hedge Centipat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 476 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #9 MorganXD dedi: Dedim hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman daha kolayı var müşteri hizmetlerine 7/24 iletişim kurabilirsiniz.
MorganXD dedi: Dedim hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman daha kolayı var müşteri hizmetlerine 7/24 iletişim kurabilirsiniz.
M MorganXD Centipat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #10 Hedge dedi: O zaman daha kolayı var müşteri hizmetlerine 7/24 iletişim kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öyle denemeyi düşünüyorum hocam sağ olun.
Hedge dedi: O zaman daha kolayı var müşteri hizmetlerine 7/24 iletişim kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öyle denemeyi düşünüyorum hocam sağ olun.