Tosla alınır mı?

Papara'nın bayağı kötü Tosla'nın nasıl?

Hocam hangi kurye şirketi ile gönderiyorlar?

Papara'nın müşteri hizmetleri cidden berbat. Cidden hayatımda hiç bu kadar berbat müşteri hizmetleri görmedim. Türk Telekom müşteri hizmetleri 1, bu Papara müşteri hizmetleri 2 yemin ederim.

Bugün akşama kadar kurye gelmezse Papara siparişini iptal edeceğim. Yerine Tosla almayı düşünüyorum. Bu kart iyi midir?

Mehdi'yi beklesem daha çabuk gelir, 16 gün oldu neredeyse ya.
Bende teslim tarihinden 3 gün önce geldi.
Üstüne üstlük pazar günü geldi. Şaşırtıcı.

Tosla hiçbir zaman senden para kesmez Premium üyelikleri yüzde 50 indirimli alırsın tek sıkıntı sı 1250 TL limiti var kartın içinden yıllık 500TL çekebiliyorsun. Ama mesela Valorant'ta falan oara yatıracağım diyorsan al hiçbir şekilde ücret kesmiyor.

Rezalet. Paparanınkiler Tosla'ya göre daha iyi.

Bu konuda size katılmıyorum. Papara'nın müşteri hizmetleri berbat. Tosla'nın daha iyi olduğunu düşünüyorum. 1 - 2 kere ATM paramı almıştı ancak para Papara hesabıma yatmamıştı. Nereden baksan 2 ay uğraştım o parayı almak için. Kaç kere aradım müşteri hizmetlerini bildiğin süründürdüler beni. Az bir şey para da değildi bu yüzden üstüne çok düşmüştüm.

İninal Paycell ve FUPS'dan iyi bir kart vubdan emin olabilirsin.

Tosla'da hesabıma gelmesi gereken toshback ay sonu gelmedi. Bende Tosla'ya mail attım 2 ay geçtikten sonra sorununuzu çözmek için uğraşıyoruz diye mail atmışlar. Şaka gibi steamden oyun iade ettim. steam iadeyi onayladı. 3 hafta olacak hala para karta gelmedi.

Papara'da hemen geliyor iade işlemleri ve cashback işlemleri. Tosla'yı fazla kullanmadım asında ama Papara'nın da müşteri hizmetleri iyi diyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…