shush Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 2.289 Çözümler 13 6 Haziran 2022 #21 Coderman128 dedi: Papara'nın baya kötü Tosla'nın nasıl? Genişletmek için tıkla... Birkaç kez sorunla karşılaştım, yardımcı oldular. Tosla ile herhangi bir problemim yok. Tavsiye ederim.
Coderman128 dedi: Papara'nın baya kötü Tosla'nın nasıl? Genişletmek için tıkla... Birkaç kez sorunla karşılaştım, yardımcı oldular. Tosla ile herhangi bir problemim yok. Tavsiye ederim.
W waxonnn Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.163 Çözümler 11 6 Haziran 2022 #22 Tosla iyi fakat kampanya kazanımlarında ödül genel olarak hesaba geç yansıyor. Müşteri hizmetleri olarak Papara daha iyi. Tosla müşteri hizmetlerinin aktif kampanyadan haberleri dahi yok.
Tosla iyi fakat kampanya kazanımlarında ödül genel olarak hesaba geç yansıyor. Müşteri hizmetleri olarak Papara daha iyi. Tosla müşteri hizmetlerinin aktif kampanyadan haberleri dahi yok.
berkay enes demır Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 555 Çözümler 1 9 Haziran 2022 #23 396597 dedi: Rezalet. Paparanınkiler Tosla'ya göre daha iyi. Genişletmek için tıkla... Benim her sıkıntımda yardımcı oldular canlı destek sayesinde dakikasında geri dönüş alıyorsun.
396597 dedi: Rezalet. Paparanınkiler Tosla'ya göre daha iyi. Genişletmek için tıkla... Benim her sıkıntımda yardımcı oldular canlı destek sayesinde dakikasında geri dönüş alıyorsun.