Tosla alınır mı?

Hocam banka hesabı açamam maleseef.

Paycell nasıl biriey güvenilir olması lazım Turkcell'in.

Papara'yı bırakma sebebin IBAN ise Paycell geç Tosla'dan daha güvenilir Tosla en son 3 sene önce Akbank dışı ATM para çekiminde 3 TL civarı kesiyordu 20 TL'de.

Papara'yı bırakma sebebin IBAN ise Paycell geç Tosla'dan daha güvenilir Tosla en son 3 sene önce Akbank dışı ATM para çekiminde 3 TL civarı kesiyordu 20 TL'de.
İyi onda ibam falan var değilmi? Kaç yaş arası

İyi onda ibam falan var değil mi? Kaç yaş arası.

13ten büyüksen ikisini de açabiliyorsun Paycell'de IBAN var bildiğim üzere hiç kullanmadım ama kullanan tanıdıklarım gayet memnundu.

Banka kafanı yormaz kral ben IBAN'a atıp kendi ibanımada para alıyorum hiç sorunda yaşamadım sonra bu Tosla vs bunlarda patlar sorun olur banka her daim en güveniliri.

Siz hangi bankayı kullanıyorsunuz 18 yaş altı olarak?

Bana İş Bankası başka IBAN'a atarken böyle kısıtlama var dedi.

Siz hangi bankayı kullanıyorsunuz 18 yaş altı olarak?

Bana İş Bankası başka IBAN'a atarken böyle kısıtlama var dedi.

Bende İş Bankası kullanıyorum 2 adet farklı kart birisi staj için onu pek kullanmıyorum diğeri ise tamamen şahsime açılmış olan her türlü işlemi yapıyorum kartımı açmaya giderken velim ile gitimiştim zannedersem orada halledilmişti direk olarak benim de pek bir bilgim yok.

Ben de bugün ilk imza açmaya gideceğim veliyle hayırlısı bakalım.

Paycell de kendi ismim değil Veli'min ismi yazıyor neden

Paycell de kendi ismim değil Veli'min ismi yazıyor neden.

Paycell hakkında bilgim 0. tek bildiğim nokta şoktan gidip fiziki alabilme şansın var direk aldığın gibi aktive edebiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…