Tosla "Arkadaşını Getir" kampanyasından ödül gelmedi

waxonnn

Hectopat
Merhaba. Bugün Tosla'nın "Arkadaşını getir, 10TL kazan." kampanyası için bir arkadaşımı benim davet kodum ile Tosla üyesi yaptım. Detaylarda yazan maddeye göre kişi kaydolduktan hemen sonra paranın hesaba geçmesi lazım. Para hesaba geçti mi? Tabii ki de hayır. Tosla özellikle kampanya ve destek konusunda çok sıkıntılı. Acilen bir çözüm bulunması lazım bu soruna.

1648647250800.png

Merhaba. Bugün Tosla'nın "arkadaşını getir, 10TL kazan." kampanyası için bir arkadaşımı benim davet kodum ile Tosla üyesi yaptım. Detaylarda yazan maddeye göre kişi kaydolduktan hemen sonra paranın hesaba geçmesi lazım. Para hesaba geçti mi? Tabii ki de hayır. Tosla özellikle kampanya ve destek konusunda çok sıkıntılı. Acilen bir çözüm bulunması lazım bu soruna.

Eki Görüntüle 1346131

Canli desteke yazın baksınlar.

Merhaba. Bugün Tosla'nın "Arkadaşını getir, 10TL kazan." kampanyası için bir arkadaşımı benim davet kodum ile Tosla üyesi yaptım. Detaylarda yazan maddeye göre kişi kaydolduktan hemen sonra paranın hesaba geçmesi lazım. Para hesaba geçti mi? Tabii ki de hayır. Tosla özellikle kampanya ve destek konusunda çok sıkıntılı. Acilen bir çözüm bulunması lazım bu soruna.

Eki Görüntüle 1346131
Hocam eğer yeni kayıt olduysa birkaç saat bekleyin.

Eki Görüntüle 1346131
Her gelen arkadaş için ödül vermiyorlar. Arkadaşınızın Tosla üzerinden birşeyler satın alması gerekiyor.

Her gelen arkadaş için ödül vermiyorlar. Arkadaşınızın Tosla üzerinden birşeyler satın alması gerekiyor.
Arkadaşınız işlem yaptıktan sonra para hesabınıza geçecek.
Kampanya daha dün başladı ve Canlı destek ekibine sorduğum zaman haklı olduğumu ve kayıt açtıklarını söylediler. Link: Arkadaşını Toslayan yap, hem sen hem o 10 TL kazanın! - Tosla

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı