brrşibididop Decapat Kek günü Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #1 Bugün bankamatikten 300 TL para yükleyecektim. parayı bankamatiğe koydum ama önüme çıkan onayla yazısına basmayı unutup gittim. şimdi tekrar gittim, para yok para bankada gelmedi. ne yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2025
Bugün bankamatikten 300 TL para yükleyecektim. parayı bankamatiğe koydum ama önüme çıkan onayla yazısına basmayı unutup gittim. şimdi tekrar gittim, para yok para bankada gelmedi. ne yapacağım?
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.049 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 21 Haziran 2025 #2 ATM hangi bankanın ise onunla görüşün veya ATM'nin içinde banka varsa oradan iletişime geçin.
muhammedalnaes Centipat Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #3 Onaylaya basmadıysanız ve kartı geri aldıysanız parayı geri vermiştir ATM ve siz fark etmemişsinizdir. Geçmiş olsun.
Onaylaya basmadıysanız ve kartı geri aldıysanız parayı geri vermiştir ATM ve siz fark etmemişsinizdir. Geçmiş olsun.
brrşibididop Decapat Kek günü Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #4 Taeones dedi: ATM hangi bankanın ise onunla görüşün veya ATM'nin içinde banka varsa oradan iletişime geçin. Genişletmek için tıkla... Akbankındı
Taeones dedi: ATM hangi bankanın ise onunla görüşün veya ATM'nin içinde banka varsa oradan iletişime geçin. Genişletmek için tıkla... Akbankındı
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.049 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 21 Haziran 2025 #5 brrşibididop dedi: Akbankındı Genişletmek için tıkla... Kameradan bakarlar diye düşünüyorum iletişime geçin.
brrşibididop dedi: Akbankındı Genişletmek için tıkla... Kameradan bakarlar diye düşünüyorum iletişime geçin.
brrşibididop Decapat Kek günü Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #6 Taeones dedi: Kameradan bakarlar diye düşünüyorum iletişime geçin. Genişletmek için tıkla... toslayımı arayım yoksa bankamatiğimi
Taeones dedi: Kameradan bakarlar diye düşünüyorum iletişime geçin. Genişletmek için tıkla... toslayımı arayım yoksa bankamatiğimi
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.049 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 21 Haziran 2025 #7 brrşibididop dedi: Tosla'yımı arayım yoksa bankamatiğimi Genişletmek için tıkla... Akbank'ı