FutureLight Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.091 Çözümler 13 17 Ekim 2022 #1 Tosla'ya girip Papara sanal kartımı eklemek istediğimde gelen hata bu. Nasıl düzeltebilirim?
S Swordyyx Hectopat Satranç Şampiyonu Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 598 Çözümler 3 Yer İstanbul 17 Ekim 2022 #2 Yani birşey nasıl anlatılmas öyle anlatmışsınız çözümü bilmiyorum ama biraz daha açıklayıcı olabilirdiniz.
Yani birşey nasıl anlatılmas öyle anlatmışsınız çözümü bilmiyorum ama biraz daha açıklayıcı olabilirdiniz.
Mrmorgan Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1.504 Çözümler 4 17 Ekim 2022 #3 Swordyyx dedi: Hocam problem sizde bence. Genişletmek için tıkla... Problem zaten onda çözüm istiyor senden. Hocam Tosla veya Papara ile iletişime geçin.
Swordyyx dedi: Hocam problem sizde bence. Genişletmek için tıkla... Problem zaten onda çözüm istiyor senden. Hocam Tosla veya Papara ile iletişime geçin.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 17 Ekim 2022 #4 FutureLight dedi: Tosla'ya girip Papara sanal kartımı eklemek istediğimde gelen hata bu. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Yazdığınız şeyi tekrar okuyun bakalım anlarsınız.
FutureLight dedi: Tosla'ya girip Papara sanal kartımı eklemek istediğimde gelen hata bu. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Yazdığınız şeyi tekrar okuyun bakalım anlarsınız.
FutureLight Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.091 Çözümler 13 17 Ekim 2022 #5 theumtkyd dedi: Yazdığınız şeyi tekrar okuyun bakalım anlarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam Papara kartıma para atmak istiyorum sorun o kabul etmiyor
theumtkyd dedi: Yazdığınız şeyi tekrar okuyun bakalım anlarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam Papara kartıma para atmak istiyorum sorun o kabul etmiyor
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 17 Ekim 2022 #6 FutureLight dedi: Hocam Papara kartıma para atmak istiyorum sorun o kabul etmiyor Genişletmek için tıkla... Tosladan olmaz işte adı üstünde tosla. Sen papara diyorsun.
FutureLight dedi: Hocam Papara kartıma para atmak istiyorum sorun o kabul etmiyor Genişletmek için tıkla... Tosladan olmaz işte adı üstünde tosla. Sen papara diyorsun.
FutureLight Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.091 Çözümler 13 17 Ekim 2022 #7 Swordyyx dedi: Yani birşey nasıl anlatılmas öyle anlatmışsınız çözümü bilmiyorum ama biraz daha açıklayıcı olabilirdiniz. Genişletmek için tıkla... hocam papara kartımda para var ben paramı tosla kartıma çekmek istiyorum olay bu theumtkyd dedi: Tosladan olmaz işte adı üstünde tosla. Sen papara diyorsun. Genişletmek için tıkla... papara uygulamasından olmuyor dediler
Swordyyx dedi: Yani birşey nasıl anlatılmas öyle anlatmışsınız çözümü bilmiyorum ama biraz daha açıklayıcı olabilirdiniz. Genişletmek için tıkla... hocam papara kartımda para var ben paramı tosla kartıma çekmek istiyorum olay bu theumtkyd dedi: Tosladan olmaz işte adı üstünde tosla. Sen papara diyorsun. Genişletmek için tıkla... papara uygulamasından olmuyor dediler
OverRar00 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 964 Çözümler 3 17 Ekim 2022 #8 Dostum Papara ya da ininal Kart'ını ekleyemezsin.
FutureLight Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.091 Çözümler 13 17 Ekim 2022 #9 OverRar00 dedi: Dostum Papara ya da ininal Kart'ını ekleyemezsin. Genişletmek için tıkla... hocam eklenebiliyor Ekran görüntüsünü anında paylaş
OverRar00 dedi: Dostum Papara ya da ininal Kart'ını ekleyemezsin. Genişletmek için tıkla... hocam eklenebiliyor Ekran görüntüsünü anında paylaş
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 17 Ekim 2022 #10 FutureLight dedi: hocam eklenebiliyor Ekran görüntüsünü anında paylaş Genişletmek için tıkla... Hocam neden ekran görüntüsünü başka linkten attınız? Altta görsel yükle var oradan eklesenize.
FutureLight dedi: hocam eklenebiliyor Ekran görüntüsünü anında paylaş Genişletmek için tıkla... Hocam neden ekran görüntüsünü başka linkten attınız? Altta görsel yükle var oradan eklesenize.