OverRar00
Hectopat
Hocam neden ekran görüntüsünü başka linkten attınız? Altta görsel yükle var oradan eklesenize.
Harbi. Linke tıkladım kabul et falan diyor ne oluyor kardeşim diye direk kapattım siteyi.
Hocam neden ekran görüntüsünü başka linkten attınız? Altta görsel yükle var oradan eklesenize.
Ben de aynıHarbi. Linke tıkladım kabul et falan diyor ne oluyor kardeşim diye direk kapattım siteyi.
Ben de aynıtecrübeliyim bir ara da yine burada bir arkadaş link atmıştı virüslüydü sanırım ama tarama falan yapmıştım çıkmamıştı bir şey. Çok korkmuştum.
Bunda bir şey var mı bu arada? Tam da Kaspersky ekletintisinin olmadığı zamanda tıkladım bir de ya.
Sitede inşallah birşey yoktur ;DBunda bir şey var mı bu arada? Tam da Kaspersky ekletintisinin olmadığı zamanda tıkladım bir de ya.
Sitede inşallah bir şey yoktur ;D
Ya hocam hayır ya. Bir kere daha format atmak istemiyorum. Arkadaş rutin haline gelecek yakında ayda bir kere format. Antivirüs tarıyor bir şey de bulmuyor ama hesap gidiyor. İçim rahat olmuyor da.
Yok hocam bir şey yok gibi ama bu linklere tıklamadan önce bir sol tık yapın görü ne olduğunu.
Hocam papara kartınız varsa papara uygulamasını indireceksiniz işte neyini anlamadınız?Hocam yarım saattir para derdimdeyim bir de virüslemi uğraşacağım bilgisayardan yazdığım için bir site buldum oradan atayım bari dedim.
Hocam Virus Total temiz gösteriyor;Ya hocam hayır ya. Bir kere daha format atmak istemiyorum. Arkadaş rutin haline gelecek yakında ayda bir kere format. Antivirüs tarıyor bir şey de bulmuyor ama hesap gidiyor. İçim rahat olmuyor da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.