Signedx Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 280 4 Kasım 2023 #1 Tosla hesabı açtım, babama bilgi gider mi?
44malatya Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #2 hayır gitmez
Signedx Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 280 4 Kasım 2023 #3 44malatya dedi: Hayır gitmez. Genişletmek için tıkla... Babam da Akbank kullanıyor. Tosla'da Akbank yani babama çocuğunuz hesap açtı gider mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2023
44malatya dedi: Hayır gitmez. Genişletmek için tıkla... Babam da Akbank kullanıyor. Tosla'da Akbank yani babama çocuğunuz hesap açtı gider mi?
Aodien_yigit Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 2.197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #4 Signedx dedi: Babam da Akbank kullanıyor. Tosla'da Akbank yani babama çocuğunuz hesap açtı gider mi? Genişletmek için tıkla... Gitmez, gitse ne olacak ayrıca hocam babanızın sizi kesecek hali yok ya .
Signedx dedi: Babam da Akbank kullanıyor. Tosla'da Akbank yani babama çocuğunuz hesap açtı gider mi? Genişletmek için tıkla... Gitmez, gitse ne olacak ayrıca hocam babanızın sizi kesecek hali yok ya .
44malatya Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #5 Signedx dedi: Babam da Akbank kullanıyor. Tosla'da Akbank yani babama çocuğunuz hesap açtı gider mi? Genişletmek için tıkla... ben hesabı açalı 1 yıl oldu hesabı açarken babamın haberi vardı zaten ama babam akbank kullanmasına rağmen babama herhangi bir mesaj gitmedi
Signedx dedi: Babam da Akbank kullanıyor. Tosla'da Akbank yani babama çocuğunuz hesap açtı gider mi? Genişletmek için tıkla... ben hesabı açalı 1 yıl oldu hesabı açarken babamın haberi vardı zaten ama babam akbank kullanmasına rağmen babama herhangi bir mesaj gitmedi