micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.485 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar Tosla'da IBAN nasıl öğrenebilirim? Ve bu IBAN sorunsuz çalışıyor değil mi?
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 15 Ekim 2022 #2 “Banka Hesabımdan Yükle” menüsünde yazıyor. Aköde’ye sadece kendi hesabınızdan para gönderebilirsiniz.
“Banka Hesabımdan Yükle” menüsünde yazıyor. Aköde’ye sadece kendi hesabınızdan para gönderebilirsiniz.
micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.485 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #3 Tim dedi: “Banka hesabımdan yükle” menüsünde yazıyor. Aköde'ye sadece kendi hesabınızdan para gönderebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yani kendi kartıma sadece ben mi para atabiliyorum ben oyun hesabımı satacaktım ama olmuyor anladığıma göre?
Tim dedi: “Banka hesabımdan yükle” menüsünde yazıyor. Aköde'ye sadece kendi hesabınızdan para gönderebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yani kendi kartıma sadece ben mi para atabiliyorum ben oyun hesabımı satacaktım ama olmuyor anladığıma göre?
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 15 Ekim 2022 #4 Evet, sadece siz para yükleyebilirsiniz. Tosla üzerinden ödeme almak istiyorsanız karşı tarafın da Tosla hesabı açmasını isteyebilirsiniz.
Evet, sadece siz para yükleyebilirsiniz. Tosla üzerinden ödeme almak istiyorsanız karşı tarafın da Tosla hesabı açmasını isteyebilirsiniz.
A8 9600 Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 1.418 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşlemci 15 Ekim 2022 #5 micheal owen dedi: Yani kendi kartıma sadece ben mi para atabiliyorum ben oyun hesabımı satacaktım ama olmuyor anladığıma göre? Genişletmek için tıkla... Olmaz. GameSatış ve İtemsatış üzerinden ön ödemeli kart ile satabiliyorsunuz. Sadece Papara veya ininal var.
micheal owen dedi: Yani kendi kartıma sadece ben mi para atabiliyorum ben oyun hesabımı satacaktım ama olmuyor anladığıma göre? Genişletmek için tıkla... Olmaz. GameSatış ve İtemsatış üzerinden ön ödemeli kart ile satabiliyorsunuz. Sadece Papara veya ininal var.